Palo pomirenje: Karleuša oprostila Sajsi MC duet sa Severinom

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Reperka Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC, jedna je od tekstopisaca na novom albumu pop zvezde Jelene Karleuše.

Iako nije poznato kada će album biti objavljen, Sajsi je za Nova.rs potvrdila da je zajedno sa Milanom Laćom Radulovićem, sinom Marine Tucaković, pisala nove pesme za Karleušu. Ova vest je posebno interesantna, imajući u vidu njihovu raniju istoriju.

Naime, u nedavnom intervjuu koji je dao za Nova.rs, Milan Laća Radulović potvrdio je da je Jelenin novi studijski album, a prvi od 2012. godine, u finalnoj fazi pripreme. On je tada otkrio da je on jedan od tekstopisaca na novom albumu.

Portal Nova.rs je, međutim, saznao da je pored Laće, tekstove za Karleušu pisala i reperka Sajsi MC. Ona je ovu informaciju potvrdila za naš portal.

“Meni je bilo uživanje da radim sa Laćom. Prvi put sam radila sa nekim tekstopiscem i sklapala tekst za pesmu sa još nekim. Obično tekstove pišem sama. Ne znam ništa o duetima, niti se planirao duet mene i Jelene. Moja uloga je ovde drugačija i jako mi je prijala”, rekla je Sajsi MC za Nova.rs.

Vest o zajedničkom duetu, koji prema rečima Sajsi MC nećemo videti na Jeleninom albumu, stara je par godina. Domaći mediji svojevremeno su pisali da Sajsi i Jelena Karleuša planiraju da objave pesmu “Lokal beogradizam”. Do saradnje nikada nije došlo zbog navodne svađe dve pevačice.

Sajsi MC je tokom 2016. godine, u istom periodu kada se pričalo o duetu sa Karleušom, snimila i duet sa još jednom muzičkom zvezdom – Severinom, što je Karleušu, navodno, izuzetno naljutilo, te je odlučila da odustane od njihove saradnje. Nakon toga je kontroverzna reperka odlučila da numeru ,”Lokal Beogradizam” koja je prvobitno trebalo da bude duet, snimi sama.

Jelenin dugogodišnji saradnik i prijatelj, Zoran Birtašević, nedavno je objavio i snimak iz studija sa Jelenom, na kojem je označio Sajsi i Laću.

POSLEDNJE VESTI