Sandru Bullock ovog leta gledamo u ‘The Heatu’

Kako se ovakve fotošop greške ponavljaju?
Sandra Bullock i Melissa McCarthy su odličan filmski tandem

Jedna od najpopularnijih glumica današnjice ima novi film. Sandra Bullock sa Melissom McCarthy igra u filmu The Heat. Jedva čekamo!

Nova akciona komedija, u kojoj glavne uloge imaju dve žene na samom startu obećava. Još kada su to sjajna Sandra Bullock i uvek smešna Melissa McCarthy sigurni smo da je pred nama novi blokbaster. Radnja filma svodi se na poteru za ruskim mafijašem. Dve glumice su specijalni agent FBI-ja i detektivka.

Film u bioskope stiže 28. juna, a premijere širom Evrope već su počele. Bullockova je povodom filma izjavila da se jako raduje reakcijama publike, nadajući se da će one biti pozitivne i dodala: ” Jednostavno mi se sviđa ideja o dve žene, profesionalne u svom poslu koji obožavaju. One ne traže muškarca za koga će se udati ili nekoga da ih spasi. Na kraju, mislim da smo napravili film koji ima najveću ljubavnu priču koju sam ja ikada snimila.’‘. Mi joj verujemo i sa nestrpljenjem očekujemo ovaj film.

Zanimljivo je da je reklamni plakat za novi film izazvao samo negativne komentare, jer smo opet suočeni sa jednom u nizu od monogbrojnih fotošop katastrofa. Lice Melisse McCarthy je potpuno nesrazmerno njenom telu da je skoro neprepoznatljiva. Majstori fotošopa igrali su se i sa Sandrom Bullock, ali nju svakako možemo prepoznati.

Kako se ovakve fotošop greške ponavljaju?

Pogledajte trejler za The Heat.

 D. J. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top