in

Sanji Marinković žao zbog incidenta u njenoj emisiji!


Sanja Marinković

Nakon što smo objavili vest da je izbio incident u emisji Magazin In, Sanje Marinković kontaktirali smo autorku ove emisjie koja se već dugi niz godina prikazuje na TV Pink da prokomentariše dešavanja na snimanju, kada su pevači Miloš Bojanić i Maja Nikolić napustili studio zbog uvreda koleginice Vendi.

„Svi Sanjini gosti bili su pozvani unapred znajući koja je tema emisije – Holivud na srpski način. Odabir gostiju je logičan rezultat merenja gledanosti poslednjih godina, jer sva istraživanja pokazuju da najbolju gledanost imaju upravo emisije sa takvom strukturom gostiju, jer naučni programi u zabavnim terminima, nažalost, nisu ono sto sto privlači gledaoce“, objasnio nam je Marin Milosavljević, saradnik voditeljke.

„Sanja je pri stavu da su svi gosti bili unapred informisani o temi, te da su došli znajući kakav razgovor ih očekuje. Sanji nije jasno zašto je gospodin Bojanić otišao iz emisije, mada njega lično niko nije uvredio – baš naprotiv, uvređena je mogla da bude jedino Maja Nikolić, koja se vratila u studio iz poštovanja prema emisiji i Sanji lično. Bojanić se nije vratio, i do ovog momenta nije jasno zašto, ali gledaoci ce svakako imati priliku sami da procene kada se emisija bude emitovala. Sanji Marinković je, kao autorki, žao zbog ovakvog sleda događaja i napominje da su ovakva tema i odabir gostiju imali za cilj pre svega obradu specifičnog fenomena popularnosti određenog TV formata, kao i promociju nove Farme koja se priprema na TV Pinkporučuju iz tima Sanje Marinković.

Redakcija Tracara.com