Bojanić i Maja Nikolić zbog Vendi napustili Magazin IN!

Ovako je izgledala emisije pre skandala
Ovako je izgledala emisije pre skandala

Snimanje emisije Magazin In protekle nedelje bilo je napeto, a sve zbog glavnih aktera – Maje Nikolić, Vesne Vukelić Vendi Miloša Bojanića!

Neprijatna situacija je počela kada je u studiju počelo da se priča o Holivudu u Srbiji. “Nije predviđeno da Miloš shvati suštinu teme šta je Holivud,” rekla je Vesna, nakon čega se okrenula ka Maji Nikolić i poručila: “A ti sa ludačkim sjajem u očima i šizofreničnim pogledom da se nisi slučajno okrenula ka meni!”

Nakon što im je Vendi ovo rekla, njih dvoje su ustali i krenuli ka vratima studija, međutim Sanja Marinković uspela je da ubedi Maju da ostane u studiju, uz obećanje da joj se Vendi neće obraćati.

Sukob mišljenja
Ipak, Vukelićeva tvrdi da je Miloš imao druge razloge za napuštanje emisije. ” Znam samo da sam kod sebe imala torbicu u kojoj su bili bogojavljenska voda, Jevanđelje, krst iz Hilandara, pesak iz Nazareta, lišće sa drveća Getsimanskog vrta, a na sebi Bogorodicu sa Ostroga. Kad sam sela, Miloš Bojanić je promenio boju iz žute u zelenu i počeo da koluta očima, nije mu bilo dobro. Kao oparen je pobegao, a ja, kao homoreligiozus, smatram da je demon furnuo. To uvek nosim sa sobom i to mi je super detektor za zlo. On je pobegao od toga, a ne od mene,” objašnjava ona, dok Bojanić odgovara:
Maja i Miloš napuštaju emisiju

“Magazin in je ozbiljna emisija, a kada sam video da autorka želi Farmu, ja sam otišao. Sanja Marinković i ja smo pre početka emisije, kada sam video ko su gosti osim mene, imali dogovor da, ukoliko ne budem ispoštovan, sam ustanem u bilo kom trenutku. Kada sam video u šta će se sve pretvoriti, nisam želeo da dozvolim sebi da se spuštam na taj nivo. Ja iza sebe imam jednu Farmu i zbog nje se kajem, tako da mi druga nikako nije potrebna,” kazao je on.

Iza kamere
P.Ž./Tračara

Povezane vesti

Back to Top