Novi napad na Sanju Marinković! Voditeljka na udaru

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Voditeljka Sanja Marinković ponovo je izložena napadima na društvenim mrežama! Naime, Sanju su ovog puta potkačili jer mnogi smatraju da je počela da preteruje sa oštrim pitanjima za svoje goste, a onda, kada joj to neko počita, ona se, kako navode, vadi na publiku!

„Istina je da Sanja ne štedi nikoga i da u poslednje vreme baš rešeta pitanjima svoje goste,“ započinje izvor i dodaje:

„Sa nekoliko javnih ličnosti je poslednjih meseci imala konflikte zbog toga, a kada je pojedini pitaju što je tako oštra, ona se vadi: „Jao, pa to publika želi da zna, pa meni sve to stiže na Instagram, Tviter, ja moram da postavim pitanja koja gledaoci žele da znaju, moram da održim gledanost“,“ prepričava izvor za Scandal!

„Te prozivke su se, međutim, pojavile i na Instagramu, pa sad ne znam kako će se Sanja vaditi kada i sama publika primećuje da ponekad preteruje sa oštrim pitanjima,“ rekao je izvor poznat redakciji Scandala.

https://www.instagram.com/p/CZJXktFo6LT/

Podsećamo, popularna voditeljka ružičaste televizije se nedavno našla na meti kritičara kada je na društvenoj mreži Instagram iz jednog akva parka kada je objavila snimak na kome se vide dve krupnije žene kako jedna izlazi iz vode, dok druga sedi na ležaljci, a Marinkovićeva je u opisu snimka stavila akcenat na kilažu javnosti nepoznatih žena.

POSLEDNJE VESTI