Rat se nastavlja: Zbog sukoba prestala sa radom škola Sanje Marinković i Vesne Dedić

Od kada su javno zaratile i otkrile da je puklo prijateljstvo, Sanja Marinković i Vesna Dedić prekinule su i poslovnu saradnju.
Kako se šuška, njihova škola novinarstva zatvorena je već neko vreme i više neće raditi. Tim povodom Sanja se izvadila na koronu i rekla da je zbog epidemije sve stopirano, a Vesna pak ne krije da je s bivšom prijateljicom prekinula svaki vid poslovne saradnje. „Tačno je da je moja izdavačka kuća više ne prodaje Sanjinu knjigu. Raskinula sam ugovor sa njom. Škola za medije takođe neće nastaviti sa radom, a ja ne planiram da otvaram bilo šta slično tome. Nijedna vrsta saradnje sa njom više ne dolazi u obzir,“ rekla je Vesna otvoreno.
Sanja očigledno i dalje želi da nastavi da drži školu novinarsta koja je uspešno radila punih 14 godina. „Danima se šuška da Sanja ima probleme i da je u nebranom grožđu od kada je Vesna prekinula sve poslove s njom. Sada traži novu ekipu saradnika kako bi od septembra ponovo mogla da pokrene školu za medije. Priča da ne radi zbog korone, ali to nije tačno, pa sve škole rade normalno. Kako sam čula, ako sve organizuje škola će nastaviti sa radom, ali u novom sastavu,“ otkrila je jedna od Sanjinih saradnica.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI