Search
Close this search box.

Zbog čega je puklo prijateljstvo Sanje Marinković i Vesne Dedić

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Prijateljstvo između Vesne Dedić i Sanje Marinković, dugo više od dve decenije, prekinuto je pre godinu dana.

Ovo nam je potvrdila voditeljka emisije „Balkanskom ulicom“ i otkrila da ju je afera „kovid elita“ navela da se javno oglasi.

Kao bomba je odjeknula vest da se jedno od najjačih estradnih prijateljstava raspalo i da više ne postoji, iako razlozi za to nisu poznati, a obe voditeljke ne žele da navode razloge.

Ipak, kako priča njihov blizak izvor, navodno Sanja nije ispoštovala dogovore koje je imala s Vesnom, što je nju povredilo. Iako joj je dala drugu šansu tada, Marinkovićeva i dalje nije ispunila ono što je trebalo, zbog čega je Dedićeva odlučila da stavi tačku na njihov odnos.

„Naše prijateljstvo ne postoji duže od godinu dana. Nikada u javnost ne bih izašla s time da niste kontaktirali s nama. Ali s obzirom na njene postupke u poslednje vreme, tačnije ove afere „kovid elita“, moram da se oglasim. Zbog njenih objava istrpela sam posledice i profesionalne prirode i profesionalne časti,“ počela je Vesna.

Na pitanje šta je konkretan razlog prestanka druženja, s obzirom na to da traje duže od godinu dana, kratko je rekla:

„O drugim stvarima, razlozima, pitanjima, potpitanjima ne bih pričala, zaista,“ rekla je Vesna.

Ona takođe nije želela da komentariše ni to što je Sanja gotovo negirala da se ne druže, već da su se samo udaljile, ali je rekla i da nema šanse da se pomire.

Nema šanse za pomirenje, nema šanse ni da pričam o tome. Šanse za pomirenje – ne, nikada!“ rekla je Vesna.

„Vesna i ja smo bile veoma bliske koleginice od 1996. godine. Kao što se dešava da se stavovi, razmišljanja, interesovanja i odnosi u životu svakog od nas s godinama menjaju, tako se i dinamika naših odnosa promenila,“ rekla je Sanja dan ranije, pre nego što je Dedićeva priznala otvoreno da se ne druže.

POSLEDNJE VESTI