Search
Close this search box.

Sanja Marinković demantovala navodnu aferu sa Duškom Tošićem

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Srpski mediji pisali su prethodnih dana da je suprug Jelene Karleuše, Duško Tošić, navodno u vanbračnoj vezi sa neimenovanom, razvedenom voditeljkom koja ima gledanu zabavnu emisiju na televiziji s nacionalnom frekvencijom.

Gradom je prostrujala informacija da je u pitanju Sanja Marinković.

Kako tvrde izvori Kurira, oni su se videli tri puta početkom leta prošle godine. Tim povodom Sanja Marinković je izjavila:

„Ko je ova voditeljka? Ne misle valjda na mene? Ne znam ko je ovo! Duška poznajem iz viđenja na zdravo-zdravo,“ rekla je Sanja, a kada su joj preneli šta se priča među estradom, njenim kolegama, ali i po gradu, bila je izričita da s fudbalerom nikad nije imala blizak odnos.

„Dečka ne poznajem! Samo na zdravo-zdravo. Zvali smo ga u emisiju ranije, ali nije mogao da dođe. Neko je nešto pomešao, ja nisam ta voditeljka.“ tvrdi Sanja, koja je pomenula i Duškovu ženu.

„Duškovu suprugu poznajem dvadeset godina, poznavala sam i njenu pokojnu majku. Svakako ja nisam ta voditeljka i nemam više komentar na te laži i izmišljotine,“ zaključila je Sanja Marinković.

POSLEDNJE VESTI