Jelena Karleuša priznala zašto Duško Tošić želi da se razvede od nje!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Kada se pre tri godine počelo govoriti o razvodu Jelene Karleuše i Duška Tošića, zbog navodne pevačicine afere sa bosanskim fudbalerom, diva je za Telegraf tada otkrila, da se Duško od nje može razvesti samo iz jednog razloga, a to svakako nije Vranješ.

Naime, kada se govorilo o navodnoj aferi, pevačica i fudbaler su tek bili kupili vilu na Dedinju, u koju je trebalo da se presele, ali tek pošto je renoviraju, a Jelena je tada rekla:

„Imaću konačno veliku kvadraturu ormara, jer u ovoj kući ne mogu ni da se okrenem. Tačnije sve prostorije su postale moj garderober, Duško nema gde da stavi svoje stvari. Ako se zbog nečega bude razveo, razvešće se zbog toga,“ rekla je tada Karleuša kroz smeh.

Jeleni su omiljeni deo kuće lift i ogledalo, jer tu nastaju dobre fotke, dok Duškova omiljena prostorija u novom domu, kako je pevačica rekla, ima magiju.

„Pretpostavljam spavaću sobu. Za sada imamo jednu, tu se dešava magija,“ pričala je Karleuša.

Jelena je bila više nego provokativana, a onda je javno priznala šta to kod njenog stajlinga i fotografija najviše smeta njenom mužu.

„On kaže da se ja stalno slikam gola i da to više nema nikakvog smisla. Ne voli, jednostavo,“ zaključila je pevačica.

Posle te Karleušine izjave činilo se da se stvari između nje i Duška popravljaju, te da do razvoda neće ni doći. Međutim, poslednja dva meseca, posle prijave Tošića za nasilje, njihov brak je zapao u ozbiljnu krizu.

I dok pevačica najavljuje da želi treće dete, fudbaler se po pitanju braka ne oglašava, ali se zato oglasio sa fotografijom na kojoj se nalazi njegova prva ljubav, Crvena Zvezda.

Naime, Duško je objavio fotografiju sa nedeljnog derbija, kojem je prisustvovao i time otkrio da ga trenutno jedino fudbal zanima.

POSLEDNJE VESTI