Ovo se Dušku neće svideti!? Karleuša ga javno isprozivala!?

Brak pevačice Jelene Karleuše i fudbalskog menadžera i bivšeg reprezentativca Duška Tošića već neko vreme je u žiži domaće javnosti, budući da im je brak uzdrman nakon što je popularna pevačica prijavila supruga za nasilje a on potom dobio zabranu prilaska koja je sada već istekla.
Nakon višegodišnjih spekulacija da je njihov odnos na staklenim nogama, za Božić se u medijima pojavila informacija da je pevačica prijavila supruga za nasilje u porodici, i to pred njihovim najbližima, tokom prazničnog ručka. Ona se o tome nije javno izjašnjavala, dok je Duško demantovao da je ikad bio nasilan.
„Ispratio sam šta većina medija objavljuje i zato sam primoran da se obratim na ovaj način,“ napisao je sportista na Instagramu. Kao što možete da vidite, ja sam svuda predstavljen kao nasilnik i u svakom naslovu sam ja lošija strana. Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. Ljudi koji poznaju mene, znaju da sam ja čovek koji se uvek trudi da bude gospodin ma gde bio i šta god radio. Zato hoću da znate da ću i ovog puta ostati dosledan sebi, čekaću da vetar prođe pored mene.“ Nakon incidenta, Tošić je dobio zabranu prilaska supruzi u trajanju od 30 dana, a po njihovom isteku Jelena je podelila kratak snimak na kom se vidi kako joj on donosi cveće u porodični dom na Dan zaljubljenih. Sada je ovaj par ponovo pod lupom javnosti jer je Jelena na Instagramu podelila misterioznu poruku na engleskom jeziku. „Pravi muškarac nikad ne ne vređa svoju damu pred drugima. Čak ni u šali,“ napisala je Karleuša.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI