Search
Close this search box.

Nova drama Jelene Karleuše i Duška Tošića! Prepucavaju se preko Instagrama?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Još od početka godine, kada se u medijima pročulo da je Jelena Karleuša navodna žrtva nasilja Duška Tošića, popularni par ne silazi sa naslovnih stranica.
Iako se od nemilog događaja pisalo samo o njihovom razvodu, pevačica je to 14. februara demantovala i to samo jednom fotografijom. Naime, na Dan zaljubljenih Jelena je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je okružena sa 3333 ruže, pa, se dalo naslutit da je ruže dobila od muža, kao znak pomirenja. Međutim, pevačica to nije želela, ni da potvrdi, niti da demantuje. Odmah pošto je Jelena objavila pomenutu fotografiju, na profilu njenog supruga osvanula je takođe fotka sa cvećem, ali ne onim Jeleninim, nego slika na kojoj je cveće koje je poklonio svojoj majci Nikoleti. Tim potezom je, kako mnogi tvrde, Duško želeo da stavi do znanja javnosti da je njegova majka jedina žena kojoj poklanja cveće. No, već sutradan usledila je nova tura cveća pristiglog na Jeleninu adresu, a pevačica se na Instagramu ponovo pohvalila raskošnim buketima, ali i iznenadila objavom da je spremna za treće dete. I to nije sve, objavila je i snimak na kojem se nalazi niko drugi do Duško Tošić. I taman kada smo pomislili to je to, pomirili su se, sve će biti kao i pre, usledio je hladan tuš. Naime, Duško je ponovo objavio fotografiju svoje majke i cveća koje joj je poklonio, a Jelena je odmah potom obrisala snimak na kojem se nalazi njen muž.
Odjednom se učinilo kao da se Karleuša i Tošić putem fotografija koje objavljuju prepucavaju preko Instagrama. Ono što je, takođe, iznenađujuće je to što ljudi uglavnom nisu poverovali da je pevačica ruže dobila od muža, kao ni to da se Duško vratio u porodični dom, pa su društvene mreže preplavljene komentarima tipa: – Ruže je kupila sama sebi! – Na snimku se vidi da je Duško tu samo u prolazu! Šta je istina znaju samo akteri priče, a mi iskreno verujemo i nadamo se da će se ova ljubavna drama uskoro okončati, te da će pevačica i menadžer izgladiti odnose i svom braku dati još jednu šansu.

POSLEDNJE VESTI