Karleuša objavila punu kuću buketa i snimak Duška Tošića

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Jelena Karleuša juče se pohvalila punom kućom cveća na Dan zaljubljenih. JK objavila je na svom Instagram profilu fotografiju kojom je zbunila svoje pratioce.

Jelena je pozirala u svetloplavoj haljini u kojoj je naglasila obline, a svuda oko nje bilo je cveće. Pop diva je sedela okružena crvenim ružama, da bi potom objavila i snimak na kom je sebi u aplikaciji stavila oreol iznad glave, i na taj način od sebe ilustrovala anđela.

Pevačica nije napisala ko joj je poslao raskošne bukete, ali je Instagram ostao „zatrpan“ komentarima o tome ko je Karleuši poslao ovo cveće.

Međutim, danas je stiglo još buketa u njen dom. „Drugi dan, molim vas, nemojte me mrzeti!“ napisala je ona.

Karleuša je potpuno uživala na dan ljubavi, pa joj je kuća bila puna buketa crvenih ruža, a onda je stigao kombi sa novom dostavom. Jelena je sve snimila i objavila na društvenim mrežama, a svi komentarišu ko joj je to poslao cveće u tolikom broju.

Ko je poslao ruže Jeleni Karleuši? foto: Instagram

Pratioci Instagram naloga najpoznatije plavuše na Balkanu komentarisali su ovaj pažljivi gest, te su mnogi sa oduševljenjem dočekali da Karleuša konačno reši misteriju od koga je cveće.

„Taj ko ti šalje sigurno te obožava“, „Tako je, zaslužuješ samo najbolje“, „Predivno“, „Za najlepšu ženu najlepše ruže“, samo su neki od komentara ispod Jelenine objave na Instagramu.

Jelena Karleuša je kasnije objavila snimak na kom se vidi njen suprug Duško Tošić, pa su svi pretpostavili da je od njega dobila raskošne bukete ruža.

POSLEDNJE VESTI