in

Sara Jo počela da živi sa dečkom: evo kako su reagovali njeni roditelji

Mlada pevačica Sara Jovanović i njen izabranik producent Milko Babić odlučili su da započnu zajednički život, pa su iznajmili stan.

O privatnom životu, a posebno što se ljubavi tiče, Sara retko govori. Obzirom da su u srećnoj vezi već mesecima unazad, njih dvoje su odlučili da započnu zajednički život.

– Zbog prirode posla kako Sarinog tako i Milkovog često su razdvojeni, pa zajednički život će im dobro doći da svaki slobodan trenutak posvete jedno drugom, ali i da vide da li su spremni za korak više – brak. Oni su se baš našli. Milko razume Sarin posao, jer je i sam indirektno u njemu, pa joj daje savete kada je u pitanju muzika – priča izvor blizak Sari.

– Osim toga, Milko je neko ko se bavi sportom, redovno je na svim maratonima, pa ne može da zamisli dan bez trčanja. I Sara je veliki ljubitelj sporta, pa su se našli. A dodatno ih je spojila jedna kampanja za sportski brend. Tu je ljubav planula i sada su toliko vezani, da ako nisu zajedno, jedno drugom i šalju svoje snimke video preko popularnih mobilnih aplikacija – ističe izvor.

Obzirom da je pevačica jedinica nije joj bilo svejedno da svoju odluku, o zajedničkom životu sa svojom jačom polovinom, saopšti roditeljima.

– Sara je jedinica i njeni roditelji su vezani za nju, kao i ona za njih, ali nikada svoju mezimicu nisu želeli da vežu samo za sebe. Sara je oduvek imala veliku podršku od njih i davali su joj vetar u leđa. Već od starta, i dok je učestvovala u „Prvom glasu Srbije“ roditelji su je pratili, bodrili iz prvih redova, a i na svakoj promociji koju je organizovala oni su bili i podržavali je. Kada im je rekla da želi da počne zajednički život sa Milkom, od njih je dobila podršku i to joj je mnogo značilo – ispričao je izvor.

Sara je u poslednje vreme jedna od traženijih pevačica, i zato često putuje, međutim Milko nikada nije pravio ljubomorne scene.

– Sara mnogo radi na svom muzičkom performansu. Često se na nekom događaju pojavi u vrlo seksepilnom izdanju, ali to Milku nikada nije predstavljao problem. Siguran je u njihovu ljubav i u Saru ima mnogo poverenja. Ista je situacija i kod nje – ispričao je izvor za Blic.