Sarah Jessica Parker otkrila da li bi Carrie i Zverka danas bili zajedno

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Prošla je gotovo decenija od kada smo poslednji put mogli videti jedan od omiljenih parova TV serija, jednu jedinu Carrie Bradshaw i njenog, iako ponekad iritantnog, svejedno podjednako voljenog supruga Zverku na velikom platnu – a fanovi se još uvek pitaju šta bi popularni par radio danas, i kako bi oni izgledali. Sarah Jessica Parker je ljubazno odgovorila na to pitanje.
Pretpostavljam da bi ona i Zverka još uvek bili zaljubljeni. Ona bi verovatno još uvek pisala. Verujem da bi imala puno toga da kaže obzirom na stvari koje se dešavaju u ovoj zemlji u poslednjih par godina kada su društvo i politika u pitanju. Verujem da bi bila duboko uključena u te razgovore“ , izjavila je glumica za E-News! „Verujem da bi i dalje puno čitala i održavala kontakte sa svojim prijateljicama i nadala se da će provesti ostatak svog života sa Zverkom.“  Novinar koji je radio intervju sa glumicom se međutim nije zaustavio tu, već ju je upitao i o navodnoj planiranoj radnji za treći deo filma – u kome Zverka umire – koji za sada nije na vidiku. „Mislim da bi bila očajna ukoliko bi njen suprug preminuo. Mislim da bi osećala ogroman gubitak ali bi i bila zahvalna na vremenu i uspomenama koje su stekli zajedno. To bi bilo neko moje nagađanje. Ne bih mogla da je zamislim kako se radujem tome, to je sigurno“ , nasmejala se glumica. „Možda bi nazdravila u njegovo ime, ali to ne bi bilo slavlje njegove smrti već njegovog života. Slavila bi njihov život i uspomene koje su delili, a možda i odlila malo iz čaše.“  Glumica je prilikom odgovora na ovo pitanje insinuirala na kampanju koju radi sa pivom Stella Water.org – Pour It Forward , neprofitnom pokretu i organizaciji koji obezbeđuje čistu pijaću vodu za on kojima je najpotrebnija. 
Parker je u intervjuu takođe razgovorala i o čudnom iskustvu ponovnog oživljavanja svog lika iz serije za jednu novu, humniju i brižniju svrhu – a to je učešće u organizaciji i pomenutom projektu. „Bilo je zabavno i bilo je interesantno“ , rekla je za E News. „Bilo je iznenađujuće čudno, ali i prijatno, jer smo kreirali neki alternativni univerzum … iz dobrog razloga. Dobar razlog je taj što smo podržali Stellu i njenu saradnju sa Water.org organizacijom kako bi se nešto dobro dogodilo u celom svetu i kako bi uticali na druge da taj projekat takođe podrže.“  Za ovu specijalnu reklamu, Sarah je sarađivala sa nekoliko modnih dizajnera, a njihovo prvo i glavno pitanje bilo je „da li bi Carrie bila zainteresovana za modu koja se nosila 2010. godine kao što je bila tada?“ Definitivno bi bila zainteresovana za sve“ , odgovorila je glumica misleći na današnje popularne brendove. „Ne mislim da bi nosila sve, ili da bi mislila da može da nosi sve, već govorim o tome da bi bila otvorena za sve i da bi volela da istraži svet mode, podjednako uspešno i neuspešno,“ objasnila je. „Smatram da je njen odnos prema modi bio prilično zdrav. Nije insistirala na nečemu samo zato što jeste ili nije bilo u trendu tada. Volela je da priča priče i da pored svojih tekstova, svojom garderobom objašnjava ko je ona svakog narednog dana. Sigurno bi bila takva i danas kao i tada.“ 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI