Savet tarota za nedelju 6-12.02.2012.

Ovan: Tarot opominje na osobu rođenu u znaku Lava. Karmička lekcija koju ćete morati da prihvatite je da je Lav neko ko najbolje zna šta je dobro za vas. U suprotnom, može doći do promena takvog nivoa, da ništa neće biti isto i to krajem ove godine. Povod mogu biti duple veze kojima ste skloni, a vreme plaćanja takvog načina života se bliži.

Bik: Osobe rođene u Vagi i Devici vam nisu naklonjene i imate potpuno krivu sliku u vezi njih. Neko rođen u Raku će vam pomoći da izađete iz problema u koje ste ušli naivno i brzopleto. Zbunjenost je izazvala osoba rođena u znaku Riba, jer je prećutala neku odluku koja se tiče i vas. Budite uporni u nastojanju da ostanete svoji i izađete iz tuđih spletki.

Blizanac: Iskušenja kroz koja morate proći nisu ni malo jednostavna, a tiču se osobe rođene u Vodoliji, koja je sa vama povezana. Potrudite se da što pre izađete iz svih mogućih kombinacija koje ova osoba nudi, jer vam se na glavu može navaliti toliko problema da tek onda nećete znati gde ste i šta radite. Plan koji će vam biti ponuđen u vezi nečeg porodičnog odlučno odbijte.

Rak: Bez griže savesti odbijte duhovni upliv od strane osoba u Biku i Lavu i ne dozvolite im da preuzmu vođstvo nad vašim životom. Ostanite pozitivni i čisti i ne dozvolite da vam dušu prljaju tuđa nepoštenja i tračevi. Sledeća nedelja će doneti potpuni uvid o čemu se radi što će vas prilično iznenaditi. Ne odbijajte podršku i savete osoba rođenih u Vagi i Jarcu.

Lav: Ne krivite osobu rođenu u Škorpiji za nešto sa čime ste se složili u periodu kada vam je to odgovaralo jer ćete otvoriti ponovo “staru priču” koja je odavno iza vas. Vaša Karmička lekcija je da ne možete voditi dok ne naučite da služite, kao i to da ljudi nisu šahovske figure. Razmislite o tome.

Devica: Jedna priča je iza vas i ne dozvolite da se ponovo vrati u vaš život, za šta postoji tendencija. Osoba koja je smatrala da je vaš maksimum u životu vas ne ostavlja na miru, pokušavajući da uđe u vaš život na “mala vrata”. Tarot vam savetuje da se okrenete pozitivnim i prirodnim osobama. Neko rođen u znaku Bika vam može pomoći da uspešno prebrodite ovaj period.

Vaga: Očekujte neki poziv koji je vezan za osobe rođene u Devici i Škorpiji. Tarot vam savetuje da ih zaobiđete u širokom luku i jasno stavite do znanja da niste prijemčivi na manipulacije koje dolaze od njih. Ovo je period kada potpuno i definitivno završavate sa uplivima od strane osobe rođene u Škorpiji, budite spremni za to.

Škorpija: Princip “sve ili ništa” vas vodi pogrešnim stazama, što vam se može i te kako obiti o glavu. Niste dovoljno informisani i ovog puta vaša prirodna potreba da preimenujete nešto u svoju korist neće proći. Saberite se, dobro razmislite gde ste “posejali” jer ovog puta Karmički zakon arbitrira, što vam se može odraziti čak i na zdravlje.

Strelac: Zakon Setve i Žetve itekako radi u ovom znaku sve do proleća, pa ćete požnjeti upravo ono što ste sejali. Viši tip može očekivati nagrade, dok nižim tipovima ovog znaka manipulacija ljudima, pogotovu prijateljima u svoju korist neće doneti ništa dobro. Neki od vas će iz svega izaći neoštećeni, dok drugi mogu čak biti i zakonski sankcionisani. Tek će mart doneti jasniju sliku, zato se potrudite da ispravite što pre ono što možete.

Jarac: Ako u vašem životu postoje osobe koje su sklone lažima, potrudite se da ih odstranite jednim rezom, jer nemate više vremena za polovične odnose. Lažna prijateljstva su ono čega se gnušate, raščistite polje oko vas. Karmička zaduženja se bliže svom ispunjenju kod nižeg tipa, što neće goditi njihovom egu.

Vodolija: U susretu sa Strelcem ćete shvatiti šta je ono što ne želite da radite, ovo se pogotovo odnosi na viši tip pripadnika ovog znaka. Ne dozvolite da vam oduzimaju energiju oni koji su mnogo grešaka napravili u svojom životima. Niži tipovi mogu pasti u zamku i uplesti se u nešto što će tek u maju izaći na svetlost dana, a biti vrlo nepovoljno po njih.

Ribe: Ako preko prijatelja ili nekog tehničkog sistema pokušavate da razrešite neki problem, budite uvereni da u tome nećete uspeti. Beg od stvarnosti vas ni do sada nije nikuda odveo, zato zasucite rukave i rešite se starih navika koje su vas i dovele u situaciju u kojoj ste. Prestanite da živite u prošlosti poslednji vam je čas da promenite smer u životu.

Povezane vesti

Back to Top