Search
Close this search box.

Schwarzeneggerov vanbračni sin pošao očevim stopama

Joseph Baena, sin Arnolda Schwarzeneggera ( foto: AKM-GSI)
Joseph Baena, sin Arnolda Schwarzeneggera ( foto: AKM-GSI)

Osamnaestogodišnji sin holivudskog glumca Arnolda Schwarzeneggera, Joseph Baena, po svemu sudeći pošao je očevim stopama što se fizičkog izgleda tiče.

Mlađani Schwarzenegger u poslednje vreme je više nego inače posvećen svom fizičkom izgledu, te je tako nedavno posetio jednu plažu gde je trenirao.

Joseph je fotografisan u uskoj crnoj majici, bermudama i japankama dok je išao ka svom džipu, i izgledao je kao mlađa verzija slavnog oca.

Joseph Baena ( foto: AKM-GSI )

Baena je plod afere 68-godišnjeg Arnolda i njegove tadašnje kućne pomoćnice Mildred Patricie Baene.

Da je glumac Josephov otac, javnost je saznala 2011. godine, kada je i Schwarzeneggerova supruga Maria Shriver, napustila njihovu porodičnu kuću.

Ni sam Schwarzenegger nije znao da je Josephov otac dugi niz godina i tek kada je dečak fizički počeo da liči na njega, glumac je povezao stvari.

Arnold i njegova bivša supruga Maria imaju četvoro dece, 26-godišnju Katherinu, 24-godišnju Christinu, 22-godišnjeg Patricka i 18-godišnjeg Christophera, koji je rođen samo pet dana pre svog polubrata Josepha. Iako ovaj akcioni glumac nije previše blizak sa Josephom kao sa svojom ostalom decom, on je njemu i njegovoj majci kupio kuću sa četiri spavaće sobe i bazenom u Bakersfieldu.

Tinejdžer je prošle godine maturirao, a od oca je 2014. godine za Božić dobio džip Wrangler Rubicon vredan 30.000 dolara, samo mesec dana pre nego što je dobio svoju vozačku dozvolu.

Ponosna majka sa sinom koji je diplomirao ( foto: fame fly net )
Ponosna majka sa sinom koji je diplomirao ( foto: fame fly net )

POSLEDNJE VESTI