Lena Dunham potpuno zbunila voditeljku pominjanjem polnog organa

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Lena Dunham (foto: Instagram/todayshow)

Glumica Lena Dunham poznata je po svom provokativnom i slobodnom stilu koji najviše voli da iskazuje gostujući na malim ekranima, pa je tako i ovog puta potpuno iznenadila i zbunila domaćine emisije u kojoj je gostovala.

Ona promoviše 6. i finalnu sezonu serije Girls, čiji je ujedno i producent, pa je tim povodom bila gost Marie Shriver u emisiji Today. Pred sam kraj intervjua voditeljka je rekla: „Hvala ti što se ovo završava. Pogledala sam 3 epizode nove sezone i izgleda zastrašujuće“, na šta je Lena odgovorila: „Videla si penis, zar ne?“ Očigledno zbunjena i unezverena Maria je uspela da kaže: „Da. Pa, videla sam više od toga! Nisam sigurna da možeš to da izgovaraš na televiziji. ali dobro, uradila si to!“

Shiverova se potom obratila Mattu Laueru koji je stajao iza kamera i rekla mu: „Pomagaj, potpuno me je zbunila“, dok je Dunham govorila da joj je žao i izvinjavala se zbog svega. Vodeteljka je prokomentarisala da je to posledica generacijskog jaza među njima, a evo kako je sve to izgledalo:

POSLEDNJE VESTI