Search
Close this search box.

Lena Dunham drastično smršala, a fanovi je isprozivali zbog toga

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Lena ponosno pokazala svoju novu figuru (foto: Wenn)

Lena Dunham drastično je smršala, i sada izgleda zaista sjajno, ali njena promena izgleda nije se svima dopala.

Glumica se u sredu pojavila na otvaranju novog studija personalnog trenera Tracy Anderson u Njujorku i na društvenim mrežama izazvala lavinu komentara svojom novom, mršavom figurom. Mnogi su joj čestitali na upo**osti i uputili komplinete zbog gubitka kilograma, ali bilo je i onih koji se nisu ustrčavali zlobnih komentara i nazvali zvezdu serije Devojke licemerkom.

Kao neko ko nema dlake na jeziku, Lena je na maliciozne prozivke odmah odgovorila i na Instagramu u podužem postu napisala: „Mislim da sam tokom godina bila prilično jasna da me ni najmanje nije briga šta ko misli o mom telu. Na crvenom tepihu sam nosila dizajnerske haljine u veličini 14. Snimala sam scene seksa nekoliko dana nakon operacije, prikrivena ožiljcima. Prihvatila sam svoje telo kao organizam koji se menja, ne kao stalni entitet – ako se poveća, može se i smanjiti i obrnuto. Smejem se podjednako bez obzira koliko koligrama imam jer sam ponosna na svoje telo i to što ono predstavlja“, napisala je 30-godišnja glumica.

https://twitter.com/Tomas57/status/842457615485526020

https://twitter.com/Tomas57/status/842457412342841344

Dodala je i trenutno svoju endometriozu drži pod kontrolom i da joj vežbanje u tome pomaže. „Gubitak težine nije trijumf i takođe nije znak da sam konačno popustila pod pritiskom trolova. Jer moje telo pripada meni, u svakom pogledu i šta god da radim sa njim, ne predajem svoju feminističku kartu ikome“.

Na kraju se zahvalila svima koji su joj pomogli da istraje i dali joj snage. „Šaljem ljubav svim mojim prijateljima na internetu koji znaju da je život mnogo više od svakodnevnog merenja na vagi, koji znaju da se njihova vrednost ne meri kilogramima, koji se bore da se njihov glas čuje, da se vide i budu prihvaćeni. Volim vas“, poručila je Lena.

POSLEDNJE VESTI