Search
Close this search box.

Nekad i sad: glumice iz serije ‘Girls’ na crvenom tepihu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

2017. godina (foto: Instagram/girlshbo)

Glumice popularne serije Girls, prošetale su prošle nedelje crvenim tepihom povodom premijerne 6. i finalne sezone, a kako se to od njih i očekuje, izgledale su sjajno i glamurozno.

Četvrta sezona emitovana je 2015. godine

One su se najpre pojavile u Njujorku na premijeri, a kao i svake sezone, izabrale su odlične odevne kombinacije. Allison Williams odlučila se za Christian Louboutin cipele, dok je Lena Dunham izabrala Jimmy Choo sandale i Todd Oldham crno srebrnu haljinu, dok je oči posebno istakla senkom u roze boji.

2014. godina (foto: WENN)
2014. godina (foto: WENN)

Devojke su se i na premijerama svih proteklih sezona pojavljivale u savršenim modnim komadima, pa je tako Jemima Kirke na premijeri 4. sezone ostala upečatljiva noseći Sophia Webster sandale, dok je Zosia Mamet blistala u crvenoj Alexander McQueen haljini.

Devojke na premijeri druge sezone 2013. godine
Devojke na premijeri druge sezone 2013. godine

A kada je u pitanju 2. sezona, ukus im je i tada bio istančan i u skladu sa trendovima, pa je te 2012. godine Kirke inspirisala žensku publiku noseći Marc Jacobs cipele, a Zosia je preferirala cipele na platformu koje je ukombinovala Lanvin haljinom.

Na premijeri prve sezone 2012. godine
Na premijeri prve sezone 2012. godine

Svaki put njihov modni izbor bio je nepogrešiv.

Premijeru šeste i poslednje sezone serije Devojke možete pratiti večeras od 21.00 na HBO kanalu ili odmah na HBO GO usluzi.

POSLEDNJE VESTI