in

Scott Disick potvrdio trudnoću Khloe Kardashian?

Kardashian/Jenner porodica će sledeće godine postati bogatija za tri člana. Ali uprkos brojnim glasinama, za sada je zvanično potvrđeno samo da će Kim Kardashian dobiti bebu, dok su trudnoće Khloe Kardashian i Kylie Jenner i dalje pod znakom pitanja. Strani mediji su sigurni da se porodica suzdržava od zvanične potvrde kako bi veliku objavu imali u novoj sezoni KUWTK, ali uprkos tome na sve moguće načine pokušavaju da dođu do istine pre svih. A nakon nedavnog intervjua Scotta Disicka, mediji su sigurni da su konačno dobili potvrdu o Khlojinoj trudnoći.

Naime, novinari su pitali problematičnu rijaliti zvezdu koj roditeljski savet bi dao Khloe. A kako Scott nije iskoristio ovu priliku da stavi tačku na potencijalne glasine, svi su sigurni da je njegov odgovor još jedan dokaz o Khlojinoj trudnoći.

“Mislim da ne treba da joj dajem savet jer smo svi tu jedno za drugo. Nije kao da se ne viđamo svakog dana, pa  da moram da joj kažem: ‘Hej, treba da uradiš ovo ili ono“’, odgovorio je Scott na ovo pitanje.

A da li je njegov odgovor dovoljan dokaz za njenu trudnoću, prosudite sami.