Prati nas

Život

Scotta Disicka posetila deca u centru za rehabilitaciju

Scott je uživao na terasi centra za odvikavanje sa decom (foto: FameFlyNet)

Scott je uživao na terasi centra za odvikavanje sa decom (foto: FameFlyNet)

Drugi put otkako se se pre dve nedelje prijavio u centar za odvikavanje, Scotta Disicka su posetila deca.

Prošle nedelje je baka Kris Jenner dovela petogodišnjeg Masona, trogodišnju Penelope i 10-omesečnog Regina u posetu ocu, bez znanja njihove majke Kourtney Kardashian, sa kojom je Scott bio devet godina u vezi. Ali izgleda da je ovog puta ona bila inicijator susreta, želeći tako da deca ne izgube kontakt sa ocem, iako je on u centru za rehabilitaciju.

Ne zna se koliko će Scott dugo biti na rehabilotaciji, ali se nada da je ovo poslednji put jer može izgubiti decu  (foto: FameFlyNet)

Ne zna se koliko će Scott dugo biti na rehabilotaciji, ali se nada da je ovo poslednji put jer može izgubiti decu (foto: FameFlyNet)

Posle leta provedenog u konstatntnom opijanju i provodu po žurkama širom sveta sa svojom novom osamnaestogodišnjom devojkom, 32-ogodišnji Scott se po četvrti put prijavio na rehabilitaciju i najviše zbog svoje dece želi da ovo bude i poslednji put. U nedavno emitovanoj epizodi serijala U korak sa Kardašijanovima, on je plačući priznao da je pogrešio: “Bilo mi je veoma teško što sam ostao sam nakon što sam izgubio sve vas i dodao da je “donosio neke od najgorih odluka u životu”, zbog čega se kaje.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Život

To Top