in

Seka Aleksić neće da peva: Evo koji biznis je pokrenula

Pokrenula kanal za decu


Seka Aleksić uživa u životu što se vidi i po njenim objavama na Instagramu. Ona redovno kači slike iz svoje luksuzne vile i dvorišta sa bazenom i svaki trenutak koristi da provede sa sinovima i suprugom Veljkom.

Seka pored prelepog zelenila, na svom imanju poseduje i baštu gde gaji domaće organsko povrće kako bi se njena porodica što zdravije hranila.

„Okopavam i baštu i cveće, sve radim, ali to je sada postalo toliko veliko da ja to ne ne mogu da radim sama. Sa ljudima koji nam pomažu i rade to na pravi način, i te kako radim sve. Potpuno normalno kao i svaka domaćića koja se time bavi,“ rekla je pevačica koja je rešila da započne i novi biznis – youtube kanal za najmlađe.

„Seka kids je dečiji YouTube kanal koji sam pokrenula pre nego što se Jovan rodio, koji sada ima 8 meseci, otprilike između 8 i 10 meseci. Intenzivno radim na tom projektu. Pored internacionalnih dečjih pesma koje sam otpevala u studiju ima tu dosta i autorskih pesmica,“ rekla je ona.

View this post on Instagram

Drugari uskoro vas ocekuje na #youtube kanal pod nazivom #SEKAKIDS 🤗link kanala imate u storyju i u opisu mog profila! Na ovom projektu radim intenzivno nekoliko meseci i iskreno se nadam da ce vam se dopasti 🎈 Obavezno se #subscribe na #youtube ako zelite vise informacija o kanalu i zapratite profil @seka_kids

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on

Seka se pohvalila da je kanal otvoren i najavila novitete, kao i da će imati edukatvni sadržaj.

„Drugari, uskoro vas očekuje jutjub kanal pod nazivom „Sekakids“. Na ovom projektu radim intenzivno nekoliko meseci i iskreno se nadam da će vam se dopasti”, napisala je na Instagramu i dobila mnoštvo komentara podrške.