in

Seka Aleksić: Nisam trudna, debela sam


Pevačica Seka Aleksić objavila je fotografiju sa sinom Jovanom, koja je izazvala buru među fanovima.

Ona je sa sinom odmarala u dvorištu porodične kuće, a na sebi je imala jednodelni crveni kupaći kostim.

Jedna od obožavateljki na instagramu je pomislila da je folk zvezda ponovo u drugom stanju, nakon čega je usledio odgovor. “Ne, debela sam”, šaljivo je odgovorila.

Seka je u januaru ove godine rodila sina Jovana, a pre četiri godine je prvi put postala majka, kad je rodila sina Jakova.

View this post on Instagram

Mišić maleni 🤩

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on

O porodici ali i suprugu Veljku Piljikiću je govorila u novom broju magazina Story.

„Naši izbori mnogo govore o nama samima. Kada smo veoma mladi, prilikom izbora partnera rukovodimo se kriterijumima koji su prikladni tom uzrastu. – S vremenom, iskustvom, sazrevanjem, ti kriterijumi se menjaju, dopunjuju. Kada s nekim planiramo da zasnujemo porodicu, važno je da na svog partnera gledamo i kao na budućeg oca naše dece,“ rekla je.

View this post on Instagram

Medićiiiiii ❤️❤️

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on

„Nije važno da imamo iste poglede samo kada je reč o putovanjima, uređenju doma, provodu. Važnije je da li nam se podudaraju stavovi kada je reč o porodici, koja je baza svakog normalnog čoveka. U Veljku sam to odmah prepoznala i shvatila koliki značaj za njega ima porodica. Od samog početka sam znala da će biti odličan suprug i otac za primer. On je to kasnije samo potvrdio.“