Seka Aleksić odustala od filma: Sada Irfan Mensur može da glumi žensku ulogu!

Nije vreme za glumu (foto: Facebook)
Nije vreme za glumu (foto: Facebook)

Folk pevačica Seka Aleksić odustala je od uloge u filmu Milioner u telu siromaha, koji je trebalo da počne sa snimanjem na proleće!

Iako se našla na meti kritika mnogih, a posebno glumca Irfana Mensura, Aleksićeva otkriva da od filma nije odustala zbog pritiska javnosti već zbog manjka vremena usled obaveza.

“Zbog poslovnih obaveza koje me očekuju od marta meseca nisam mogla da prihvatim ulogu u filmu! Kao što znate, izlazi moj novi cd u martu koji tokom cele godine zahteva ozbiljnu promociju, koncerte, gostovanja po emisijama i putovanja širom sveta što bi se poklapalo sa snimanjem pomenutog filma. Pored svega toga me očekuju i privatne obaveze koje su mi prioritet! Kao profesionalac, navikla sam da je sve perfektno i na vreme. Samo tako znam da sarađujem, nikako drugačije! Nadam se da će Enver Puska naći adekvatnu zamenu i da će im film biti uspešan! SREĆNO.”  napisala je Seka na Facebooku a potom dodala:

“Ah, šteta sto Irfan ne može da glumi, ipak je (glavna) ženska uloga, možda bi konačno ostvario svoj san i dobio glavnu ulogu u nekom filmu i tako prestao da vređa ljude koje ni ne poznaje.”

Povezane vesti