Seka Aleksić se dirljivom porukom oprostila od publike

Seka se, na neko vreme, povlači sa javne scene (foto: Instagram)

Seka Aleksić je, iako u drugom stanju, vredno radila i nastupala tokom cele godine, ali je sada spremna za zasluženi odmor i pauzu tokom koje će se posvetiti najlepšoj ulozi u životu svake žene i svom sinčiću koji u okrotobru dolazi na svet.

Pevačica je na Instagramu publici uputila dugačku i dirljivu oproštajnu poruku kojom je najavila pauzu u karijeri, te se zahvalila svima koji su bili uz nju sve ove godine.

“Moj odmor za dva dana počinje… Želim da se zahvalim svojoj publici koja uvek verno stoji ispred mene i šalje mi toliku ljubav! Neopisiv je osećaj videti vas u tolikom broju, sa očima punim ljubavi i poštovanja prema meni i onome što radim svih ovih godina. Zahvaljujuem se svom bendu koji je, malo reći najbolji, možda za nekoga nije najbolji ali ono što rade i kako se odnose prema poslu mene čini mnogo srećnom! Ne moraju biti najbolji muzičari, meni je mnogo važnije da su najbolji ljudi. Zato trajemo punih osam godina. Hvala vam momci! Veliku zahvalnost dugujem svim klubovima u kojima smo veselili ljude širom bivše Jugoslavije. Zahvaljujem svim medijima koji su objektivno vršili svoj posao i prenosili vesti koje se tiču mene i mog života. Iskreno se nadam da me na ovoj pauzi nećete zaboraviti. Sivm saradnicama, da ne nabrajam jer bi spisak bio mnogo veći od ovog kompletnog teksta, beskrajno hvala svemu”, poručila je Seka.

Moj odmor za dva dana pocinje…????Zelim da se zahvalim svojoj publici koja uvek verno stoji ispred mene i salje mi toliku ljubav! Neopisiv je osecaj videti vas u tolikom broju, sa ocima punim ljubavi ? i postovanja prema meni i onome sto radim svih ovih godina. Zahvaljujem se svom bendu koji je, malo je reci najbolji, mozda za nekoga nije najbolji, ali ono sto oni rade i kako se odnose prema poslu mene cini mnogo srecnom! Ne moraju biti najbolji muzicari, meni je mnogo vaznije da su najbolji ljudi. Zato trajemo punih osam godina. Hvala vam momci! ?Veliku zahvalnost dugujem svim klubovima u kojima smo veselili ljude sirom EX YU. ????Zahvaljujem se svim medijima koji su objektivno vrsili svoj posao i prenosili vesti koje se ticu mene i mog zivota. Iskreno se nadam da me na ovoj pauzi necete zaboraviti ?????. Svim, svim saradnicima (da ne nabrajam jer bi spisak bio mnogo veci od ovog kompletnog teksta) beskrajno hvala na svemu! Spremna sam za divnu pauzu, nikada duzu u mojoj karijeri, ali onu najlepsu. Posle toliko godina prizeljkivanja (ne borbe kao sto to neki kazu) Bog je poslao u pravo vreme najlepsi zivotni dar mom Veljku i meni. Ne brinite, u pauzi cu snimati nove pesme kada mi vreme dozvoli ??? i sredinom iduce godine, moja ekipa saradnika i ja cemo vas obradovati novih hitovima. Sve vas volim i ljubim, beskrajno! ?? P.S. Na drustvenim mrezama cu normalno “visiti” ? ???

A photo posted by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on

“Spremna sam za divnu pauzu, nikada dužu u mojoj karijeri, ali onu najlepšu. Posle toliko godina priželjkivanja, ne borbe kao što to neki kažu, Bog je poslao u pravo vreme najlepši životni dar mom Veljku i meni. Ne brinite, u pauzi ću snimati nove pesme kada mi vreme dozvoli i sredinom iduće godine moja ekipa saradnika i ja ćemo vas obradovati novim hitovima. Sve vas volim i ljubim beskrajno”, kaže Aleksićeva na kraju i poručuje da će i dalje biti aktivna na društvenim mrežama i na taj način održavati kontakt sa publikom.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.