Prati nas

Extra

Seka tuži medije zbog priče da je operisala kapke!

Tužba zbog kapaka! (foto: Facebook)

Tužba zbog kapaka! (foto: Facebook)

Nakon što je u medijima osvanula vest da je folk pevačica Seka Aleksić operisala i zategla kapke, atraktivna brineta se oglasila putem Facebooka!

“Javiše mi da je neka gospođa napisala na Facebooku da sam okačila stare fotke i demantovala pisanja današnjeg portala Svet. Evo je slika sa današnjim Blic novinama. Svet portal piše da sam operisala kapke i da se trenutno oporavljam! Apsolutna neistina! Žalosno je što na ovakav način moram da demantujem laži koje pišu o meni! Iskreno se nadam da do ovoga više neće dolaziti. Na žalost, ovakve stvari se rešavaju na sudu na kom ćemo se videti!”, poručuje Seka.

Na konstataciju jednog od njenih fanova da sve i da jeste operisala kapke to je njena stvar i da ne mora nikome da se dokazuje, Seka je odgovorila da se slaže sa tim, ali da jednostavno ne dozvoljava da se o njoj pišu laži.

4 komentara

4 Comments

 1. mxm

  08. 02. 2015. at 01:08

  Kraljica

 2. Lepi

  08. 02. 2015. at 14:09

  Zaista neshvatam kakva je to uvrjeda za neke kad se objevi da su radili na sebi neki zahvat radi uljepsavanja, na nasoj estradi skoro svi rade estecke zahvate a to kriju i kad im se kaze uvrjede se.

 3. Samantha

  08. 02. 2015. at 18:38

  Pa da, sve ostale moraju da se operisu, samo Seki narastu same usne, grudi, nestanu kapci, izrastu novi zubi, mozda na kraju obelodani da moze da poprimi i drugi oblik jer sve je to majka priroda.

 4. sasa

  08. 02. 2015. at 21:39

  Uvrede se jer nije istina, ii da same rastu i usne i grudi i zbubi, zasto ak se sve operisu mora i ona? Od kako je znamo Seka ima vece grudi i unse i vidi se da su prirodne

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top