Prati nas

Extra

Sekin bivši muž kupio stan porodici Darka Radovanovića

Imao je prave prijatelje (foto: tekstovi-pesama.com)

Imao je prave prijatelje (foto: tekstovi-pesama.com)

Prošle su četiri godine otkako je, u tragičnoj automobilskoj nesreći, život izgubio pevač Darko Radovanović. Iza njega su ostale supruga Maja i sedmogodišnja ćerka Lara, koje zahvaljući Zoranu Kovačeviću, bivšem nevenčanom suprugu Seke Aleksić i ostalim Darkovim prijateljima imaju krov nad glavom.

Posle tragedije, Maja i Lara su ostale da žive kao podstanari u Sremskoj Mitrovici, ali to se sada promenilo jer su im Darkovi prijatelji kupili stan. Zahvalni smo ljudima koji su pomogli Lari i Maji. Ivan Lazarević iz Šapca je dosta pomogao, bio je Darkov veliki prijatelj. Pored njega su pomogli još jedan prijatelj Miki i Sekin bivši momak Zoran Kovačević. Baš s njim je naš Zoran pio kafu neposredno pre pogibije. Oni su Maji i Lari kupili stan” priča Darkova mama Stana u suzama.

“Kad se samo setim koliko su svi voleli našeg sina. Nikad se nije desilo da kad prijatelj pogine, tri druga skupe 40.000 evra i kupe stan. Pomogao je i kum Milan, koji je venčao Darka i Maju. On je kompletno opremio Larinu sobu” iskreni su roditelji pokojnog pevača.

I pevačica Ivana Selakov se često seti svog kolege. Ona je rekla da sa Acom Lukasom pokušava da prava na Darkove pesme i spotove prenese na njegovu porodicu. “Trudim se da one i dalje žive, a i sama ih isto često pevam na nastupima. Tako barem mogu da održim sećanje na njega” izjavila je Ivana.

3 komentara

3 Comments

 1. JUNKIE

  18. 06. 2015. at 19:00

  Bas lepo od njih sto su pomogli porodici Radovanovic.
  Ali da mi se objasni koliko je muzeva vencanih ili nevencanih imala Seka Aleksic.

 2. Sara

  18. 06. 2015. at 20:26

  Ovde je Seka potpuno nebitna.
  A njima svaka čast! Divim se takvim ljudima!

 3. sandra

  19. 06. 2015. at 01:24

  Svaka cast tim ljudima,bas mi je drago zbog zene i cerkice,obozavam darkove pjesme,a i on je bio momcina samo takva,plakala sam kad je poginuo,najezim se kad god cujem pjesmu vrijeme da se rastaje..:'(

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top