Selena Gomez i David Henrie – Da li je na pomolu nova romansa?

Henri je izveo Selenu na romantičnu večeru i poklonio joj buket ruža (foto: AKM-GSI)
Henri je izveo Selenu na romantičnu večeru i poklonio joj buket ruža (foto: AKM-GSI)

Paparazzi su glumicu i pevačicu Selenu Gomez u subotu fotografisali ispred restorana Il Cielo u kom je večerala sa glumcem Davidom Henriem.

Mlada glumica i pevačica Selena Gomez provela je prijatno veče u društvu svog bivšeg kolege iz serije Wizards of Waverly Place, glumca Davida Henria, ali su nas izbor restorana i poklon koji je dobila od Davida naveli da se zapitamo – da li je on Selenin novi dečko?

Iako ne možemo sa sigurnošću dati potvrdan odgovor na ovo pitanje, jedna stvar je izvesna – David  je pravi džentlmen! Naime, Selena i Henrie “uhvaćeni” su u subotu dok su izlazili iz restorana Il Cielo na Beverly Hillsu, koji je poznat kao jedan od najromantičnijih restorana u Los Anđelesu.

Nije samo izbor restorana izazvao nagađanja da li su ove bivše Disney zvezde u vezi – Selena je u ruci nosila kesu u kojoj su se nalazile bele i crvene ruže, a na licu joj je blistao osmeh!

Iskreno se nadamo je Selena napokon prebolela svog problematičnog bivšeg dečka, pevača Justina Biebera, i nastavila dalje.

Povezane vesti