in ,

Selena Gomez iskreno o vezi sa The Weekndom: To je najbolji osećaj na svetu

Par uživa u ljubavi (foto: Wenn)
Par uživa u ljubavi (foto: Wenn)

Selena Gomez priznala je celom svetu koliko je divno u vezi sa The Weekendom, nazvavši njihovu romansu ‘najboljim osećajem na svetu’.

Mlada pevačica nedavno je u jednom radijskom intervjuu iskreno govorila o novim pesmama ali i novoj ljubavi. Kako je priznala, njena pesma Bad liar inspirisana je njenom vezom sa The Weekndom.

“To je taj osećaj kada si opsednut nekim, kada je u pitanju ta početna faza medenog meseca. Ja obožavam taj osećaj, to je najbolji osećaj na svetu. Tada želiš da se oblačiš drugačije, jedeš drugačiju hranu, ali to nije ono što podstičem. Više se radi o tom osećaju da ne možeš da budeš potpuno kul. To je ono što ja trenutno osećam i ne znam zaista kako da budem potpuno opuštena. Ja nisam takva devojka. Ali kod mene je sve ispalo sasvim super”, priznala je Selena.

'Dajem svoje srce ui dušu u lvezi' kaže pevačica (foto: Instagram/selenagomez)
‘Dajem svoje srce ui dušu u lvezi’ kaže pevačica (foto: Instagram/selenagomez)

Čini se da je njena veza sa kolegom neverovatna. To je i slušaocima otkrila, rekavši: “Ja sam tip devojke koja voli svim srcem. Oduvek sam bila takva. Dajem svoje srce i dušu osobi koji volim. Tako funkcionišem”,

Selena i The Weeknd zaista deluju zaljubljeno i jedva čekao da čujemo šta će o svojoj devojci imati da kaže pevač hita Starboy.