in

Selena: Moja veza sa Justinom bila je otrovna!

Nakon otrovne veze sa Justinom, kako ju je sama nazvala, kaže daod partnera zahteva vernost - baš ono što s njim nije imala! (foto: Facebook)
Nakon otrovne veze sa Justinom, kako ju je sama nazvala, kaže daod partnera zahteva vernost – baš ono što s njim nije imala! (foto: Facebook)

I poznati i slavni, baš kao i obični smrtnici, teže ka tome da im partneri budu verni, što je potvrdila i latino zvezda Selena Gomez u emisiji na Radio Disney otkrivši da od svog izabranika zahteva vernost.

Pevačica je zrelo govorila o tome kako izgleda njen idealan dečko i šta treba da poseduje da bi je osvojio.

„Iskreno govoreći, poverenje, vernost i neko da me zasmeje, tako to treba da funkcioniše, zar ne?“, rekla je Selena. „Desiće se nekada. Ne bih da silim stvari. Potreban mi je neko sa kim mogu da uživam, radim zabavne stvari i da izlazimo na večere.“

Ovako je Selena opisala svoju idealnu vezu, ali bilo ironično ili ne, nijedna od ovih karakteristika ne opisuje vezu kakvu je imala sa Justin Bieberom. Ponovo je potvrdila da je za nju poseban neko ko je veran, a upravo je to ono što je dovelo do kraha veze između ove dve zvezde.

Zbog skladne veze sa aktulenim dečkom, pevačem i producentom Zeddom, koji očigledno ispunjava sve njene kriterijume, dozvoljava joj da se osvrne, na kako kaže, otrovnu vezu sa Justinom.

„Zedd Vam je jedan od onih divnih Nemaca, sa predivnim očima, sladak mi je i zanimljiv“, odgovorila je Selena.