Sestra nove devojke princa Harryja: Uvek se probijala preko kreveta

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Novom vezom princa i glumice nisu svi oduševljeni (foto: Wenn)

Nakon nekoliko neuspelih i javno propraćenih veza, princ Harry nedvno se zaljubio se u američku glumicu Meghan Markle.

32-godišnji britanski princ i tri godine starija glumica, najpoznatija po ulozi u seriji Suits, po pisanju stranih medija, veoma su srećni i ona je upoznala i Harryjevog brata, princa Williama i vojvotkinju od Kembridža, kojima se veoma dopala. Međutim, nemaju svi lepo mišljenje o Meghan, a naročito njena polusestra koja je uputila oštre prozivke na njen račun.

„Ona je narcisoidna i sebična. Oduvek se probijala preko kreveta. Uz to, pali se na riđokose muškarce, skuplja ih kao trofeje. Ne mogu da verujem da ju je Harry već upoznao s ocem, princom Charlesom“, rekla je o Meghan njena polusestra Samantha Grant.

Glumičina polusestra nema lepe reči za nju (foto: DailyMail)

Glumicu optužuje i da je napustila porodicu kad im je bilo najteže. Njihov otac Thomas Markle proglasio je bankrot, a Meghan  je odbila da mu pomogne. Samantha dodaje da ne želi da da ni dolara ni za jedno od njene troje dece, glumičine nećake. „Njoj je jedini cilj da se popne na društvenoj lestvici do samoga vrha. Osim našeg tate, bankrotirali su i njena mama i stariji brat. Od tada s njima ne razgovara. Holivud joj više nije dovoljan, sada želi da bude princeza. Sigurna sam da bi je Harry ostavio ako sazna kakva je zaista“, kaže Samantha o polusestri.

POSLEDNJE VESTI