Search
Close this search box.

Sestra posetila Aleksandru Kovač na snimanju ‘X Factora’

Alekdandra sa kandidatima (foto: PR)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Alekdandra sa kandidatima (foto: PR)

Sudiju šoua X Faktor Adria, Aleksandru Kovač, su u trenucima snimanja napete faze takmičenja Kuće sudija posetili njena sestra Anja, koja je veliki poštovalac ovog formata i studentkinja TV i filmske produkcije, kao i Aleksandrin dugogodišnji muzički saradnik i producent Roman Goršek.

Aleksandra se u njihovom društvu vidno opustila dok su razmenjivali utiske sa snimanja. Dobro je poznato da pevačica i Roman sarađuju već 17 godina, i da je Roman zaslužan za muzičku produkciju svih njenih pesama, kao i onih koje su zajedno radili za najveće muzičke zvezde regiona.

U društvu dragih osoba (foto: PR)

Talentovana kantautorka je otkrila kako se oseća pred izbor kandidata koje će odabrati za nastupe uživo.

“Neće biti lako ni meni ni momcima, ali sam svakom od njih rekla da je ovo tek početak njihove karijere i da će imati moju punu podršku i pomoć šta god da se desi. Teško je izabrati tri od šest vrhunskih izvođača, koji pored toga što su odlični pevači, imaju sve što je potrebno da budu zvezde. Ova faza takmičenja je vrlo stresna, jer se peva pred samo dvoje ljudi, bez publike i aplauza i oni pevači koji daju svoj maksimum u najtežem trenutku, pod velikim pritiskom, ostanu fokusirani i skoncentrisani, i uz sve to prenesu emociju koju osećaju, spremni su za live emisije!”, rekla je mentorka muških takmičara.

Da podsetimo, u nedelju od 21 čas, na programu televizije Prva je još jedna epizoda uzbudljive faze takmičenja Kuće sudija kada ćemo saznati koji kandidati iz Aleksandrine grupe i grupe Tončija Huljića, nastavljaju takmičenje u emisijama uživo.

POSLEDNJE VESTI