Sexy omot novog albuma Demi Lovato + poznati otkrili nazive novih pesama!

Album izlazi u oktobru (foto: Instagram)

Demi Lovato se godinama na sceni, pred milionima, borila sa svojim nesigurnostima i nedostatkom samopouzdanja, a sada, kada je prevazišla sve komplekse, ona uživa u svom telu i to je više nego vidljivo.

Osim erotičnog spota za prvi singl sa novog albuma, Cool for the Summer, Demi je pozirala i za neke časopise poluobnažena što je naišlo na podeljene reakcije. Dok jedni uživaju da je posmatraju tako srećnu i zadovoljnu, drugi smatraju da to nije dostojno onoga što je dosad predstavljala.

Međutim, Lovatova ne namerava da stane i to je vidljivo na omotu za novi album koji simbolično nosi naziv Confident, a na veoma originalan način je otkriven i popis pesama koje će se naći na njenom 5. albumu, koji će svetlost dana ugledati u oktobru.

Zvezde kao što su Kim Kardashian, Perez Hilton, Iggy Azalea, Nick Jonas, Jennifer Lopez i mnogi drugi su tvitovali svako po jedan naslov.

Kompletan spisak vam ostavljamo na kraju, a moramo da priznamo da nam se dopada način na koji u poslednje vreme zvezde podržavaju svoje kolege. Rivaliteta nam je preko glave.

1. “Confident”
2. “Cool For The Summer”
3. “Old Ways”
4. “For You”
5. “Stone Cold”
6. “Kingdom Come” (featuring Iggy Azalea)
7. “Waitin For You” (featuring Sirah)
8. “Wildfire”
9. “Lionheart”
10. “Yes”
11. “Father”
12. “Stars”
13. “Mr. Hughes”

Povezane vesti

Back to Top