Search
Close this search box.

Shannen Doherty ponovo boluje od raka: Bolest je u 4. stadijumu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Američka glumica Shannon Doherty otkrila je da ponovo boluje od raka. Njoj je prošle godine dijagnostikovana rak dojke u 4. stadijumu.

Zvezdi serije Čari i Beverli Hils prvi put je dijagnostikovan rak 2015. godine, ali dve godine kasnije je izjavila da je „završila sa hemoterapijom“ i da se „oseća sjajno“.

Ipak, gostujući u emisiji Dobro jutro, Ameriko na kanalu ABC, 48-godišnja glumica je rekla da će njeni medicinski nalazi uskoro postati javno dostupni zbog sudske borbe sa osiguravajućom kompanije, zbog čega je odlučila da sam otkrije nalaze.

„Tako da, moj rak se vratio. Radije bih da ljudi to čuju od mene“, dodala je.

Shannon je otvoreno pisala o borbi s rakom na društvenim mrežama – objavljujući video snimke treninga uz hešteg #ubicaraka.

Tokom snimanja prošlogodišnjeg nastavka serije Beverli Hils, koje se odigralo samo nekoliko meseci nakon smrti Luka Perrija, zvezde originalne serije, Doherty je krila vest o dijagnozi i dala je sve od sebe kako bi mu „odala počast“.

„Bilo mi je čudno što mi je bolest dijagnostikovana, a da potom, neko ko je bio poptuno zdrav, umre pre mene“, rekla je Doherty.

„Bio je to veliki šok. Najmanje što sam mogla da uradim za njega bilo je da snimim tu seriju.“

Priznala je da je vest o dijagnozi mahom čuvala za sebe, kako bi dokazala da još uvek može da radi, i rekla je samo kolegi Bryanu Ostinu Greenu, koji joj je bio podrška.

„Imala sam trenutke kada bih pomislila ‘Ne mogu ja ovo’, a Bryan je jedina osoba – među ljudima koji su znali – kome sam odmah rekla. Rekao je ‘Vidi, ovo je nešto s čime se borim’“, rekla je.

„Pre svakog snimanja bi me pozvao i rekao, ‘Vidi, znaš, šta god da se desi, imaš mene“. Pogledao bi me i bio u fazonu ‘Možemo mi ovo, devojčice’… tako da mi je dosta pomogao.“

Doherty je u intervjuu istakla da nije dobro „primila“ vest i da je to bila „gorka pilula koju je trebalo progutati u svakom smislu“.

„Definitivno imam dane kada kažem, ‘Zašto ja?’“, rekla je. „Ali onda bih rekla, ‘A zašto ne ja? Ko drugi? Ko drugi zaslužuje ovo?’ Niko od nas ne zaslužuje.“

„Ali moja najveća briga je bila kako ću da kažem majci, suprugu.“

POSLEDNJE VESTI