Shonda Rhimes smršala 70 kg i saznala tužnu istinu: Kao da pre nisam bila osoba

Ovako danas izgleda producentkinja (foto: Wenn)

Jedna od najpoznatijin TV producentkinja današnjice, Shonda Rhimes, promenila je drastično svoj izgled, i nakon što je smršla skoro 70 kilograma, rešila je da iskreno otkrije kako se sada oseća, odnosno šta joj je gubitak težine doneo.

Shonda, koja stoji iza hit serija Uvod u anatomiju, Skandal, Kako se izvući sa ubistvom i drugih, napisala je otvoreno pismo u kom, između ostalog, kaže: „Kada su videli novu mene, žene koje sam jedva poznavala, ali i muškarci, su se oduševljavali time kako izgledam. Mislim, to sam bila ja. U haljini. Sa sređenom frizurom i našminkana, ali ipak…Ista, stara ja. Bila je to čak i ista haljina (jer zašto bih kupovala novu kada mogu staru da osnesem kod krojačice i stesnim je)“.

I bila je poptuno zbunjena količnom pažnje koju je dobijala od muškaraca. „Razgovarali su sa mnom. Baš razgovarali. Ja sam stajala i oni su pričali o različitim temama. Bilo je baš zabrinjavajuće. I još me je više zbunjivalo to što su ti ljudi odjednom sa  mnom otvoreno razgovarali o mom izgledu. Govorili su mi da izgledam lepo i da nikada nisu bili ponosniji na mene“, oktila je producentkinja.

Shonda nekada (foto: Wenn)

Na kraju je dodala i kako je tek sada u očim adrugih postala prava osoba. „Otkrila sam da me tek sada gledaju kao osobu. Kako li su me, dođavola, ranije posmatrali? Jesam li bila nevidljiva za njih? Koliko li su se tek trudili da me izbegavaju? Koliko li su mi pažnje i vrednosti pridavali na zabavama, ručkovima, u diskusijama? Dok sam bila debela, ja za njih nisam bila osoba. Bila sam poput nevidljive žene koja se odjednom stvorila pred njima. Sada sam mršava i spremni su da razgovaraju sa mnom. Ali mršavost vas ne čini drugačijom osobom. Čini vas samo mršavijim“, zaključuje Rhimesova na kraju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI