Sia snimila pesmu za potrebe animiranog filma

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

(foto: WENN)

Australijska pevačica, Sia, predstavila je novu pesmu pod nazivom Unforgettable, koju je otpevala za potrebe animiranog filma U potrazi za Dori.

U filmu U potrazi za Nemom, fanovi nisu mnogo toga saznali o Dorinom životu, ali će uskoro moći sve da vide u novom animiranom filmu posvećenom upravo njoj.

Emotivna priča filma propraćena je istom takvom pesmom, koju je napisao Irving Gordon. Pedesetih godina prošlog veka je otpevao Nat King Cole, ali je tek 1992. godine osvojila Grammy kada je Natalie Cole uvrstila na svoj album koji je snimljen u očevu čast.

(foto: Facebook)

Ellen DeGeneres, koja pozajmljuje glas glavnoj junakinji Dory, želela je da baš Sia izvede pesmu Unforgettable„Priča o Dori me rastužuje. Kada me je Ellen pitala, nisam mogla da odbijem!“, rekla je pevačica. „Priča od Dori je rasplakala mnoge ljude“, dodala je Ellen.

Ova pesma je pravi izbor za Dory, koja je uprkos svim nevoljama uspela da dopliva do svačijeg srca. Možemo samo da zamislimo koliko će biti zanimljive njene avanture, ali ipak pripremite i maramice jer će biti tužnih momenata koji će vam naterati suze na oči.

https://www.youtube.com/watch?v=fMVlYk6uNB0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI