Sinu Michaela Bublea biće operisan rak jetre

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Michaelov sin Noah bori se sa rakom jetre (foto: Instagram/michaelbuble)

Trogodišnji sin Michaela Bublea, Noah, krajem meseca podvrgnuće se operaciji raka jetre, preneo je DailyMail pisanje argentiskog časopisa Gente.

Lokalni mediji navode da je Noah trenutno na hemoterapiji kako bi se umanjio tumor, a ovaj tretman će, navodno, trajati, četiri meseca.

Prošlog meseca Buble i njegova supruga Luisana Lopilato, objavili su vest na društvenim mrežama da je njihov sin oboleo od kancera. „Luisana i ja smo pauizirali sa svojim karijerama kako bi sve svoje vreme posvetili tome da Noah što pre ozdravi“, rekao je između ostalog u izjavi za medije kandaski pevač. „U ovim teškim vremenima, od vas tražimo da se molite za nas i da poštujete našu privatnost. Pred nama je dugačak put i nadao se da ćemo uz podršku porodice, prijatelja i fanova iz celog sveta pobediti u ovoj bitci, uz Božiju pomoć“.

Trogodišnji dečak Božić će provesti kod kuće sa porodicom (foto: Instagram/michaelbuble)

Danas je takođe potvrđeno da će mali Noah, nakon završenog tretmana u bolnici, po nalogu lekara, Božić provesti kod kuće u krugu porodice. „Umesto da kao do sada Božić prolave u Michaelovom domu u Vankuveru, porodice Bublea i Lopilato okupiće se u Los Anđelesu kako bi bili pored dečaka i pripredili mu nezaboravnu proslavu praznika“, rekao je izvor blizak paru za Mirror.

POSLEDNJE VESTI