in

Skupilo joj se! Pink prozvala celu estradu: ‘Gadno, tužno, sramotno!’


Površnosti joj preko glave (foto: AKM-GSI)
Površnosti joj preko glave (foto: AKM-GSI)

Pink je oduvek bila poznata po svom britkom jeziku i spotovima koji su se kritički osvrtali na stanje na javnoj sceni. Međutim, iako se u poslednje vreme primirila ovogodišnja dodela MTV VMA je u njoj izazvala bes zbog čega je morala javno da reaguje.

„Ako ću da budem potpuno iskrena, tužna sam jer bi muzika trebalo da inspiriše. Muzika je spasila moj život. Ovo današnje smeće neće spasiti život nijednog deteta. Ko će istupiti i imati dušu u ovom svetu koji postaje sve strašniji, ali u kome je, ipak, vredno spašavati duše? Pored Macklemora,Pharella Williamsa, Justina Biebera (sve do dela sa jecanjem) i The Weeknda, samo je Tori Kelly bila sjajna. Ostatak večeri je bio grozan, sramotan i težak za gledanje ovoj pop zvezdi koja stari“, poručila je 35-godišnja pevačica, što je izazvalo burne reakcije, kako na društvenim mrežama, tako i u medijima.

Nije teško zaključiti da se ostatak večeri odnosi na Iggy Azaleau, Demi Lovato, Nicki Minaj, Taylor Swift i Demi Lovato. Međutim, Pink je odgovorila da niko ne treba da traži svađu tamo gde je nema jer je zaboravila pola ljudi koji su nastupali, ali stoji iza svega rečenog.

Prozvanom se osetila Lovatova, pa je napisala na svom Twitteru sledeće: Cool for the summer možda neće spasiti život nijednog deteta, ali mogu da kažem da su pesme kao što su Skyscraper Warrior napravile sjajan posao u pomaganju ljudima koji se bore sa mentalnim oboljenjima. VMA je seksi i zabavan šou. Postoji vreme i mesto za sve. Jedva čekam da čujete inspirativne, iskrene i pune duše nove pesme kao što su Lion Heart, Father, Stone Cold, Confident…Svakodnevno učim nešto novo u ovom životnom poglavlju. Više nisam žrtva. Sada sa ona koja preživljava.“

Pink je opet osetila potrebu da odgovori i stavi tačku na celu raspravu. „Znate, ovo je upravo ono što me čini tužnom u vezi VMA i sveta, uopšte. Svi samo čekaju da se posvađaju sa nekim. Nikada nisam ništa rekla o Demi Lovato ili prozvala nekoga. Pričala sam sa prijateljem i to je bio moje slaganje njegovom razočaranošću celim šou programom.“