Slavica: Nisam želela da se pošto-poto vratim na estradu!

'Trebalo mi je malo predaha!' (foto:exyudownload)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

‘Trebalo mi je malo predaha!’ (foto:exyudownload)

Nakon godinu i po dana pauze, nekadašnja Zvezda Granda Slavica Ćukteraš vratila se na scenu i rešena da prekine muzičku pauzu i stavi tačku na sva nagađanja, kojih je o njoj poslednjih meseci u medijima bilo.

U medijima su se nedavno pojavljiale spekulacije da je Ćukteraš raskinula višegodišnju romansu sa golmanom Vladom Avramovim i da je on glani razlog zašto je odustala od muzičke karijere.

(foto: Twitter)

„Dobro je poznato da ja nisam tip osobe koja želi da se promoviše po svaku cenu. Sve te priče su mi bile zabavne i smešne, ali nisam osećala potrebu da se oglašavam i objašnjavam šta je zapravo prava istina. Dovoljno mi je bilo da ja znam šta se zaista dešava i da uživam u svom životu“, priznala je pevačica, dodajući potom da joj je pauza od medijskog života i te kako prijala.

„Zaista mi je prijalo da se na neko vreme sklonim od estrade i svega što me okružuje poslednjih deset godina. Nakon učešća u „Zvezdama Granda“ desila mi se velika popularnost i mnogo sam radila. Snimila sam nekoliko albuma, brojne promocije u emisijama, ogroman broj nastupa i koncerata. Trebalo mi je malo predaha i sada sam potpuno sveža i odmorna da se ponovo vratim u ‘mašinu'“, kaže Slavica kroz smeh.

slavica

Na kraju se osvrnula i na predstojeći Pinkov festival, komentarišući pesmu Prosjak koja se dosta razlikuje od onoga što je ranije prikazivala svojim fanovima.

„Vidim da su reakcije sjajne i to me čini srećnom. Nisam želela da pošto-poto snimim pesmu, samo da bih se vratila na scenu. Čekala sam pravu numeru i momenat, da mi se slože sve kockice. I eto, to se desilo. Pesmu „Prosjak“ sam čula prvi put pre godinu dana i odmah sam je osetila. Nedavno sam zvala Marinu Tucaković da pitam šta se desilo sa tom numerom, ona mi je rekla da sve vreme čeka mene i to je bio odličan znak. Sudeći po dosadašnjim reakcijama publike, napravila sam pravi izbor. Baš sam zadovoljna što je publika osetila ovu pesmu. Od festivala ne očekujem pobedu, meni je najbitni sud publike. To je jedino što je relevantno i bitno“, priznaje Slavica.

POSLEDNJE VESTI