Slavni glumac otkrio zbog čega je prevario glumicu sa prostitutkom

Zvezda filmova “Love Actually” i “Notting Hill” verovatno je najpoznatiji primer slavne osobe uhvaćene s prostitutkom. On je uhvaćen u Los Anđelesu 1995. s Divine Brown  i odmah je priznao krivicu, pa je dobio simboličnu novčanu kaznu i dve godine uslovno. Sada je, posle toliko godina, otkrio zašto se upustio u takvo nešto.

“Mislim da znate u životu šta je dobra, a šta loša stvar. E, pa ja sam učinio lošu, i to je to”, rekao je ubrzo nakon skandala s prostitutkom u emisiji Jaya Lenoa.

Hugh Grant je bio tada u vezi s glumicom Elizabeth Hurley. Ona mu je oprostila taj incident, ali ipak su kasnije, nakon 13 godina veze, 2000. godine, raskinuli.

U novom intervjuu na WTF podcastu Marka Marona, britanska zvezda priznala je da je nelagoda nakon gledanja holivudskog debitantskog filma “Nine Months” (Devet meseci) dovela do incidenta.

“Film je trebao da izađe nedelju ili dve nakon toga i imao sam loš predosećaj. Kad sam otišao da pogledam projekciju, svi su u njemu bili briljantni, a ja sam bio tako grozan,” rekao je.

“Jednostavno sam se razočarao u sebe. Ne znam šta se događalo”, priznao je.

Uprkos njegovoj zabrinutosti, film je debitovao na 3. mestu američkog boks ofisa, s početnim ulogom od 12,5 miliona dolara, pre nego što je zaradio 138,5 miliona dolara širom sveta.

“Film je dobro prošao na bioskopskim blagajnama, a mislim da je Holivudu najviše stalo do toga”, smatra glumac.

Hugh je nekada bio jedan od najpoželjnijih holivudskih frajera, veći deo života je živeo lagodnim životom. Godine 2011. objavio je da čeka bebu s Tinglan Hong, s kojom je dobio ćerku Tabatu i sina Felixa. Zatim je dobio dete s Anom Abberstein, s kojom se 2018. venčao, a par je u braku dobio još dvoje dece.

Povezane vesti

Back to Top