Sloba raskinuo sa Helenom Topalović zbog drugog muškaraca: Evo o kome je reč

Par je raskinuo pre sedam dana (foto: Instagram)
Par je raskinuo pre sedam dana (foto: Instagram)

Slobodan Vasić i Helena Topalović su započeli vezu pre sedam meseci, ali su se njihovi planovi o zajedničkom životu raspali pre sedam dana. Kako se priča, za sve je kriv jedan političar – Aleksandar Požgaj.

Naime, Sloba je u telefonu, sada već bivše, devojke naišao na SMS prepisku sa Aleksandrom.

„Aleksandar je trenutno slobodan i nema devojku, a to je saznala i Helena, koja je počela da mu lajkuje slike, dok joj je on na isti način uzvraćao. Zatim mu je pustila poruku na društvenoj mreži i tako je počelo dopisivanje. Koliko sam upućen, u pitanju su bile bezazlene poruke. Nakon nekog vremena, oni su razmenili brojeve i počeli sa SMS prepiskom. Nisu se čuli svakog dana, već bi to bilo jednom u sedam dana. Helena je brisala prepisku s njim, ali je nedavno zaboravila da ukloni te poruke iz telefona i Sloba ih je pronašao“, rekao je izvor blizak paru za Alo, i dodaje:

„Sloba i Helena se već mesec dana raspravljaju zbog raznih sitnica i ovo je bila kap koja je prelila čašu. Ona se trudila da Vasiću objasni da je prepiska bezazlena, da se ona i Aleksandar ne poznaju lično i da se nikada nisu videli, ali uzalud. Pevač nije želeo da je sasluša, već joj je objasnio da im više ne ide i da nema potrebe da nastavljaju. Helena je bila tužna i uznemirena, jer je njoj ipak stalo do Slobe i te veze, bez obzira na flert sa Požgajem. Pokušala je nakon nekoliko dana ponovo da popriča sa njim, ali je on odbio. Šta će biti, da li Slobi treba malo vremena da se ohladi, pa da njihovoj vezi da još jednu šansu, ili će Helena uploviti u romansu sa Aleksandrom, videćemo“, završio je.

Aleksandar, političar čijem šarmu nije uspela da odoli mlada Helena (foto: Instagram) Sa druge strane, političar tvrdi da ne poznaje Helenu i da nema ništa sa njom. „Ne poznajem Helenu. Ona je slatka devojka, ali nemam ništa s njom, niti sam kriv što se njena i Slobina veza završila. Imam mnogo posla i ozbiljnih stvari kojima moram sada da se bavim“, kratko je rekao Aleksandar.

2 Responses

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI