Objavljen snimak hapšenja nasilnog folkera Slobe Vasića

Pevač Slobodan Vasić, koji je svojevremeno učestvovao u takmičenju “Zvezde Granda”, priveden je u sredu uveče, jer je navodno udario devojku, prenosi portal Pinka.
Incident se dogodio u jednom lokalu u Novom Sadu gde su Vasić i njegova devojka bili s prijateljima na proslavi Praznika rada. Policija je brzo reagovala i privela pevača, a sada je isplivao snimak celog hapšenja. Kako se Slobodan ponašao tokom privođenja, pogledajte u nastavku:
“Sve se brzo izdešavalo. Slobodan, njegova devojka i njen brat su zajedno došli i bili su odlično raspoloženi. Međutim, tokom večeri pevač je popio malo više, povela se neka priča i odjednom je atmosfera postala napeta. Počela je žustra svađa između Slobodana i brata njegove devojke. Navodno su se njih dvojica i pokoškali, a devojka je u jednom trenutku vrisnula i umešala se između njih. Tada je Slobodan, navodno, udario svoju devojku. Kad je shvatio šta je uradio, nije želeo da čeka, nego je sam pozvao policiju, koja je ubrzo došla”, rekao je izvor za Kurir. On kaže da je policija Vasiću stavila lisice i odmah ga sprovela u stanicu. “Slobodan se nije bunio. Priznao je šta je uradio. Nije imao kud jer je bilo dosta očevidaca. Ona se baš potresla. Odmah je zvala roditelje i rekla im šta se dogodilo. U policiji je sačinjen izveštaj i on je pušten nakon nekoliko sati. Mislim da nije išao kući, nego je završio u nekom hotelu. Poslednjih godina je baš postao problematičan i rizičan po žene”, rekao je izvor za kraj.

POSLEDNJE VESTI