Prati nas

Šokantno

Sloba Vasić strahuje za život: Pevaču preti bivši suprug nove devojke

(foto: Instagram/princ_ip1)

(foto: Instagram/princ_ip1)

Marinu Perišić, devojku pevača Slobe Vasića, u četvrtak je pokušao da zadavi njen bivši suprug Strahinja Jovanović.  Pevač je trenutno u velikom strahu, a zbog policije ne sme da izađe ni na ulicu.

“Zatočeni smo u kući. Faktički nemamo slobodu kretanja i ne možemo da izađemo iz kuće dok neko od policije ne dođe da bude uz nas”, rekao je Sloba za Alo, pa dodao: “Marina se oseća ugroženo, psihički je loše jer je doživela šok, pošto je pokušao da je ubije”.

Jovanović, koji je od ranije poznat policiji, je nakon gnusnog čina zapretio svojoj nevenčanoj supruzi da će ubiti nju, Slobu i decu.

“Te večeri, u četvrtak, pozvala sam ga da mu saopštim da ćemo se deca i ja iseliti i da počinjem novi život sa Slobom. Tada je poludeo, vikao je, pretio, ali ja sam mislila da možemo da kao ljudi da razgovaramo ukoliko se sastanemo. Umesto toga, doživela sam šok.  Deca su bila u vrtiću i on je insistirao da ih dovedem pre nego što se vidimo. Ipak, tu je bila moja sestra, koja je u semom mesecu trudnoće. Čim je učao, povukao me je za ruku, odvukao u sobu i zatvorio vrata. Ščepao me je za vrat i počeo da me davi. Stiskao me je toliko jako da sam na trenutak izgubila vazduh. Ne znam ni sama kako, ali uspela sam da skupim snagu i da se na trenutakioslobodim stiska i dozovem sestru. Utrčala je u sobu i uspela da se ispreči između nas. Strahinja je urlao: ‘Nećeš živeti s nekim drugim. Pre ću da te ubijem’, i onda me opet ščepao za vrat”, ispričala je Marina.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Šokantno

To Top