Pevač priveden jer je udario devojku, pa krivi Srbiju i narod

Pevač Slobodan Vasić, koji je svojevremeno učestvovao u takmičenju „Zvezde Granda“, priveden je u sredu uveče, jer je udario devojku.

Incident se dogodio u jednom lokalu u Novom Sadu gde su Vasić i njegova devojka bili s prijateljima na proslavi Praznika rada.

„Sve se brzo izdešavalo. Slobodan, njegova devojka i njen brat su zajedno došli i bili su odlično raspoloženi. Međutim, tokom večeri pevač je popio malo više, povela se neka priča i odjednom je atmosfera postala napeta. Počela je žustra svađa između Slobodana i brata njegove devojke. Navodno su se njih dvojica i pokoškali, a devojka je u jednom trenutku vrisnula i umešala se između njih. Tada je Slobodan, navodno, udario svoju devojku. Kad je shvatio šta je uradio, nije želeo da čeka, nego je sam pozvao policiju, koja je ubrzo došla“, rekao je izvor za Kurir.

On kaže da je policija Vasiću stavila lisice i odmah ga sprovela u stanicu.

„Slobodan se nije bunio. Priznao je šta je uradio. Nije imao kud jer je bilo dosta očevidaca. Ona se baš potresla. Odmah je zvala roditelje i rekla im šta se dogodilo. U policiji je sačinjen izveštaj i on je pušten nakon nekoliko sati. Mislim da nije išao kući, nego je završio u nekom hotelu. Poslednjih godina je baš postao problematičan i rizičan po žene“, rekao je izvor za kraj.

Nakon ovog incidenta pevač se oglasio na društvenim mrežama, gde je napisao:

„Odseliti se što dalje iz ove države koja je puna, prepuna mržnje, ljubomore, nesreće! Pod hitno! Narod koji će sve učiniti da budeš nesrećan. Ljudi koji samo gledaju kako da te učine da ti bude što gore. Da se osećaš užasno i da ti napakosti na bilo koji način! Otići i ne vratiti se nikada“, napisao je na Insta Storyju

One Response

  1. Prokleta Srbijo, ti si kriva što sam ja, ovakva baraba, postao u tebi zvezda i trulibogataš pevajući đubre od muzike. Pa sad ne smem ni da prebijem devojku a da se to ne sazna.
    Kralju IBI Vasiću, podeli sve svoje paruštine socijalnim slučajevima, pa idi bestraga. U Srbiji će i bez tebe biti previše takvih kao ti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI