Ponovo spekulacije: da li je Marija Šerifović gej ili ne?

Od samog početka Mariju Šerifović prate tračevi da je naklonjena istom polu. Ni nakon mnogobrojnih pobeda na domaćim festivalima, ni nakon evrovizijske pobede Šerifovićku mediji ne prestaju da javno prozivaju. Da Mara voli žene ili ne, njena je lična stvar i ukoliko ne želi da se javno izjasni o tome, njeno je pravo.

Pre 3 nedelje, na jednom blogu o poznatima, osvanula je priča o Marijinom seksualnom životu. Sledeće nedelje, objavljen je i drugi deo priče. Autor nije ni malo štedeo pevačicu, a ni njenu porodicu, napominjući sve vreme da podržava Mariju, iako iznosi njen “najprljaviji veš” u javnost. Tako smo mogli da pročitamo da je Mariju majka Verica “momentalno izbacila iz kuće da ih (nju i tadašnjeg supruga) ne bruka i da im ne smeta”. Marija je opisana kao devojka za kojom mnoge devojke uzdišu i kao iskusan ljubavnik, jer je navodno sve njene bivše ljubavi ističu da je ona najbolji ljubavnik kog su ikada imale.

Priča koja nedeljama kruži internetom, dobila je i svoje štampano izdanje. Današnji Alo! donosi tekst pod naslovom “Marija voli Hrvaticu”, u kome se pevačica povezuje sa hrvatskom misicom, Renatom Lončarević, koja se pojavljuje u njenim spotovima “Jedan vidi sve” i “Šta da zaboravim”.

Što se nas tiče, Marija je devojka sa sjajnim vokalom, mnogobrojnim hitovima i samo je ona uspela da u Srbiju dovede Evroviziju. I to je za poštovanje.

Šta vi mislite o ovoj temi?

Povezane vesti

Back to Top