Prati nas

Film

Snimaju se novi Pirati sa Kariba – bez Johnnyja Deppa

Disney pregovara da snimi novi film, tačnije reboot, popularne franšize Pirati sa Kariba, a u svom timu žele ljude koji stoje iza Deadpoola, ali ne i legendarnog Johnny Deppa, koji je u filmu igrao kapetana Jacka Sparrowa.

Pirati sa Kariba su jedna od najboljih filmskih franšiza svih vremena, sa zaradom od više od 4.5 milijarde dolara. Osim toga, Pirati sa Kariba predstavljaju i dosadašnji najuspešniji napor Disnyja da pretvori atrakciju tematskog parka u filmsku franšizu. A zbog posete ovih parkova, očajnički žele da održe film u životu.

Poslednji film je izašao tek prošle godine, zbog čega deluje da je previše rano da se priča o rebootu, ali Disney kompanija želi da rezerviše datume godinama unapred, pa im je u planu da što pre dođu do novog scenarija.

Za sada kruži priča da u svom timu žele Rhett Reesa i Paula Wirnicka, koji su dobili priznanje publike na odličnom radu na Deadpool filmovima.

Ipak, Johnny Depp, koji trenutno promoviše ulogu Gellerta Grindelwalda iz čarobnog sveta J.K. Rowling, neće biti deo ovog novog projekta. Strani mediji prenose da je njegovo vreme kao voljeni kapetan Jack Sparrow završeno, ali još uvek nije definisano da li će ovaj lik biti deo novog filma, što bi značilo da će produkcija morati da se potrudi i pronađe odgovarajuću zamenu za Deppa, ili će ipak zauvek penzionisati svima omiljenog pirata.

Pročitaj ceo tekst
Pročitaj i ovo:
1 komentar

1 komentar

  1. lulu

    29. 10. 2018. at 08:09

    droge su čudo

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Film

To Top