Snooki: patriotska slika sina Lorenza

'Lorenzova prva zakletva!' napisala je Snooki ispod slike svog sina Lorenza
‘Lorenzova prva zakletva!’ napisala je Snooki ispod slike svog sina Lorenza

Snooki je povodom američkog praznika Dana nezavisnosti, 4. jula na društvenim mrežama objavila sliku svog slatkog sina Lorenza, obučenog u boje američke zastave!

Od malih nogu uči sina da bude patriota! Nicole ‘Snooki’ Polizzi pokazala je, poput ostalih zvezda, kako je ona proslavila praznik: s tim što je za razliku od većine mladih zvezda koji su ludovali na plažama, Snooki ovaj praznik provela sa svojim sinom Lorenzom.

Snooki je pokazala svojim fanovima kako i mali Lorenzo ceni Dan nezavisnosti, postavivši sliku na kojoj njen sinčić sedi obučen u odelo u bojama američke zastave, dok desnu ruku drži na grudima, kao da polaže zakletvu!

Lorenzova prva zakletva!” napisala je ispod slike bivša zvezda rijalitija Jersey Shore, i dodala sliku sebe kako pokazuje svoju novostečenu vitku figuru u majici na kojoj je takođe print američke zastave.

Snooki je, inače, na svom blogu istakla kako je ovo prvi 4. jul koji slavi kao mama kao i da se oseća srećnije nego ikada.

Prethodnih nekoliko godina sam slavila tako što sam išla u Vegas na lude žurke i lumpovala do ujutru. Sada sam na porodičnom putovanju sa sinom i verenikom, i ne mogu biti srećnija” napisala je Snooki.

U.H.N. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top