Sofia Vergara: odmor na Mikonosu

Sofia je na zasluženom odmoru nakon Emmy nominacije za sporednu žensku ulogu
Sofia je na zasluženom odmoru nakon Emmy nominacije za sporednu žensku ulogu

Jedna od najpopularnijih TV glumica u Holivudu, Sofia Vergara, otišla je na zasluženi odmor u Mikonosu nakon snimanja četvrte sezone svoje hit serije Modern Family.

Sofia ima pre svega jedan veliki razlog za slavlje na Mikonosu: pre par dana nominovana je (još jednom!) za Emmy nagradu za sporednu ulogu u komičnoj TV seriji Modern Family.

Seksi kolumbijska glumica poznata je po prelepom licu i upadljivim oblinama, ali i po tome št0 se ne stidi da ih pokaže. Na svom profilu na društvenoj mreži Instagram, Sofia je okačila pregršt slika iz Mikonosa. Na nekim fotografijama se zahvaljivala na svojoj svežoj nominaciji, na nekim pozirala, a na nekim uživala u brojnim slatkim i slanim poslasticama!

Ipak, verovali ili ne, i Sofia kao i svaka žena ima svoje nesigurnosti:

“Kada imate silikone, one stoje savršeno i bez brushaltera. Kod mene – ne, pa moram da ih sama podignem – izjavila je nedavno Sofija Vergara” objasnila je Sofia nedavno. “Kada imaš takve obline, teško možeš da izgledaš šik. Kao mlađa sam mislila da moram da ističem grudi sve vreme jer sam iz latino kulture gde vas uče da što više imaš to bolje izgledaš. Sada pokušavam da budem nešto konzervativnija.”

Ipak, na ovim slikama nema ni trunke konzervativnosti, a Sofia je lepša nego ikad!

Po povratku sa odmora glumicu očekuju tri filmske premijere: Štrumpfovi 2, Fading Gigolo sa Woodyjem Allenom i Sheron Stone i Machete Kills sa Melom Gibsonom i Jessicom Albom.

 U.H.N. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top