in

Sofija Milošević objavila fotku i napisala da je kit, internet je napao

„Svi smo različiti i u tome leži lepota sveta“


Foto: Instagram

Manekenka Sofija Milošević dobila je kritike u komentarima ispod fotografije na Instagramu na kojoj trudna pozira u kupaćem kostimu.

Sofija je u opisu fotografije stavila emotikon kita, želeći da se našali na račun svoje kilaže, ali su joj pojedini pratioci to zamerili.

“Sofija, opisi ti nisu duhoviti, već šalješ pogrešnu poruku. Ti, mršava osoba, sebe zoveš “kitom” zato što si nabacila par kilograma u trudnoći, a devojke koje te prate i ne mogu ni da sanjaju da dostignu tvoju kilažu, kako treba da se osećaju”, glasio je komentar.

Foto: Instagram

Manekenka je ubrzo potom i odgovorila.

“Pišem kako se trenutno osećam. Nisam nabacila par kilograma, već petnaest. Trudnoća je najlepša stvar na svetu i koliko god uživam u njoj neobično mi je kada se otežano krećem, na primer. Ova tvoja poruka je odraz onoga kako se ti lično osećaš, osoba koja očigledno ne voli sebe jer ne može da napiše svoje mišljenje sa svog profila? Profilna slika ti je, čini mi se Barbika? Težiš savršenstvu? Hm? Zar to nije ono za šta me napadaš?“ napisala je i zaključila:

„Ljudi imaju pravo da imaju višak kilograma, da imaju male i velike grudi, zadnjice. Svako ima pravo na svoj život i onako kako će da ga vodi. Svi smo različiti i u tome leži lepota sveta.“

 

Sofija i Luka Jović, s kojim manekenka čeka bebu, trenutno se nalaze u Italiji, gde letuju, a nedavno su usnimljeni u Majorci na luksuznoj jahti koju je fudbaler iznajmio za krstarenje sa verenicom, sinom i prijateljima, prenosi Nova.