Šok: Saša Popović napušta ‘Grand’, evo ko će ga zameniti

Nova iznenađenja za gledaoce! (foto: Pulsonline)
(foto: Twitter)

Saša Popović je ostavio značajan trag na našoj muzičkoj industriji. A nakon 20 godina uspešnog projekta Grand produkcije, Popović je odlučio da se povuče iz javnog života i sa porodicom odseli u Opatiju, gde je nedavno kupio luksuznu vilu.

Naime, Saša već neko vreme pranira da se povuče sa direktorske pozicije u Grandu, ali i da proda svoj udeo u kompaniji SBB. Dobro obavešteni izvor tvrdi da će se njegova ostavka desiti veoma brzo, ali i da je Popoviću stalo da u poslednjoj sezoni Zvezde Granda iskaže svoj kreativni vrhunac.

”Veće nekoliko godina Saša razmišlja da se povuče sa direktorske pozicije, tim pre što taj posao sa sobom nosi dosta stresa i odgovornosti, ali i odricanja. Grand produkcija nije samo muzičko takmičenje, koje je u poslednjoj deceniji postalo prepoznatljivi brend, več Popović istovremeno radi i na mnogo drugih projekata. Tu su i Grand televizija i izdavačka delatnost, što mu oduzima mnogo vremena”, kaže naš izvor i objašnjava da je upravo njegova supruga Suzana Jovanović podržala Sašinu odluku.

“Suzana ga već izvesno vreme nagovara da se povuče i proda ostatak svojih deonica SBB-u. Njena najveća želja je da se presele u Opatiju, gde su nedavno pazarili luksuznu vilu, a Popoviću se sve više sviđa ova ideja. U poslednje vreme oboje koriste svaki slobodan trenutak da odu tamo na odmor. Sada je konačno na korak do toga da ga ubedi, pogotovo jer je i on shvatio da je muzičkoj industriji dao maksimum”, kaže naš izvor i dodaje da suosnivač najuspešnije izdavačke kuće želi da njegovo povlačenje bude potpuno.

“Kada su Saša i Brena, 2014. godine prodali 51 procenat vlasništva Grand produkcije kompanija KKR investment, koja je od 2013. godine kupila većinski paket kablovske mreže SBB, oboma je ostalo po 24.5 odsto vlasništva. Saša planira da proda svoj deo, što Breni za sada ne pada na pamet, pogotovo jer i dalje želi da razvija posao”, kaže naš izvor i naglašava da ni uspeh Grand televizije nije izostao.

“Iako se radi o kablovskoj televiziji, nije tajna da je Grand u pojedinim terminima gledaniji i od nekih stanica koje imaju nacionalnu frekvenciju. Sada je samo bitno pronaći pravu osobu koja će moći da sedne u Sašinu stolicu”, zaključuje na kraju izvor za Alo.

A nakon odlaska Saše Popovića, postavlja se veliko pitanje ko će zauzeti njegovo mesto. Za mnoge je pravi izbor Žika Jakšić, dugogodišnji producent Granda, ali i kreativni um koji stoji iza projekta poput Zvezde Granda i Nikad nije kasno. Osim njega, spominje se i Filip Živojinović, koji želi da se uključi u porodični biznis.

Povezane vesti

Back to Top

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.